Terhességi csíkok megelőzése

Terhességi csíkok megelőzése

A terhességi csíkok, striák kialakulásában a genetikának van a legnagyobb szerepe, a megelőzés azonban fontos, hogy minél jobban minimalizáljuk a bőr károsodását!


Bőrápolás

Mielőtt bekrémezzük a has alját és a csípőt, fokozzuk a vérkeringést az adott területen! (A has dörzsölésével azonban vigyázzunk, nehogy összehúzódásokat eredményezzen! ) Egy durvább szivaccsal, vagy fogkefével masszírozzuk a csípőt, majd használjunk hidratáló készítményt a problémás területeken. A kakaóvaj, sheavaj, búzacsíra és olívaolaj kiváló a striák kezelésére, naponta legalább kétszer használjuk! Ahol viszket a bőr, ott van igénybe véve.

Vitaminok

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A bőr állapotát nagymértékben befolyásolja, hogy mennyi vitaminhoz jut hozzá a szervezet. Együnk sok friss zöldséget és gyümölcsöt, dióféléket, avokádót és halat!

Hidratáció folyadékkal

Igyunk sok folyadékot, hogy a bőrsejtek egészségesen működjenek és megőrizzék rugalmasságukat! Víz helyett ihatunk zöldteát és fogyasszunk olyan zöldségeket és gyümölcsöket, melyeknek magas a víztartalma – saláta, uborka, paprika, zeller, görögdinnye.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!