Természetes arcpakolások

Természetes arcpakolások

A nyaralás extrém körülményei - a napsütés, a meleg és a víz, valamint a megszokott ételektől való eltérés - még jobban igénybe veheti a bőrünket, használjunk bőrregeneráló nyári arcpakolást!


Avokádós arcapolás: Ezt az egyszerű arcpakolást pillanatok alatt elkészíthetjük, az avokádóhoz bárhol könnyen hozzájuthatunk. Vágjuk ketté és vegyük ki a magját, hámozzuk meg és pépesítsük! Egy avocado nagyjából két pakolásra elég, gyönyörű, bársonyos less a bőr tőle.

Citromos arcpakolás: A nyári melegben hamarabb és jobban zsírosodik a bőrünk, egy fél citrom levével összehúzhatjuk a pórusokat. Hogy krémesebb legyen a pakolás, tegyünk hozzá2 evőkanál  túrót és egy teáskanál tejszínt.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kígyóuborkás pakolás: Nemcsak hűsíti a bőrt, de ápolja is, így könnyebben regenerálódik. A reszelt uborkához tegyünk hozzá  egy kanál mézet és egy evőkanál tejet, mindkettő jó hatással van az igénybevett bőrre.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!