Hajfestés tippek

Tippek a hajfestéshez

Néhány hete festette a haját és a hajtöveknél máris kezd látszani a lenövés?


Mit tehet, ha épp nincsen ideje újrafestetni? Íme, néhány hasznos tipp.

1. Dúsabb hatás

A hajtöveknél megjelenő lenövés elrejtésének legegyszerűbb módja a haj ‘dúsítása’, azonban a legjobb megoldás a haj göndörítése. A lenőtt hajtövek ugyanis a lelapuló haj esetén különösen látszanak.
A haj tövének megemelésével vagy a haj göndörítésével a lenőtt hajtövek kevésbé fognak feltűnni.

2. Hajpánt viselése

Néhány hajviselet, mint például a lófarok, kiemeli a hajtövet és a lenövést, de ha ez a kedvence, akkor sincs gond. Egyszerűen hordjon hajpántot vagy egy szép fejsálat. Garantált az elegáns megjelenés.

3. Válassza el másképp a haját

Az ősz haj gyakran apró tincsekben nő. Egyik helyen rengeteg az ősz hajszál, máshol kevesebb. Ha a haját egy ősz részen választja el, az őszülés
nagyon látszani fog. Ezért próbálja meg a szokásostól egy kicsit odébb, vagy a másik oldalon elválasztani a haját, hogy az őszülés kevésbé látsszon.

4. Próbálja ki a száraz sampont!

A száraz hajszínező sampon átmenetileg elrejtheti a lenövést. A rendes hajmosás késleltetése révén is megvédi a haj színét, mivel a festett haj legnagyobb ellensége a víz és a sampon.
Egy kis ecsettel felvihet ideiglenes színezőt is a hajára, amely a következő hajmosásnál kijön.

5. Ne nagyon térjen el természetes hajszínétől.

Kevésbé fog látszani a lenövés, ha a természetes hajszínéhez közel álló tónusú színűre festeti a haját. Akár világosítani vagy sötétíteni szeretné eredeti hajszínét, a természetes, előnyös hatás érdekében ne váltson két árnyalatnál többet! Árnyaltabb eredményt ér el akkor is, ha az egy színre való festés helyett melírozást választ.


Ajánlott bejegyzések:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Gyors smink lépésről lépésre
Gyerekek, munka, bevásárlás… Nincs sok ideje önmagára, azonban szeretne a nap folyamán szalonképes külsőt?...


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által