Törődjön magával!

Törődjön magával!

Ügyeljen arra, hogy bőre, teste és haja megkapja mindazt a gyengéd ápolást, amire szüksége van.


HIDRATÁLÁS A hidratálók a bőr legjobb barátai. Napközben a friss, gél állagú krémek és szérumok helyreállítják a bőr teltségét, állagát, valamint ruganyosságát.

BŐRHÁMLASZTÁS A bőrhámlasztás kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy megőrizhesse bőrének üde külsejét. Keressen olyan bőrradírt, amely hámlaszt, ugyanakkor hidratál is.

FRISSÍTÉS A fakó, petyhüdt bőr felüdítésére kiválóan alkalmazhtó a termálvizes-permet. (spray) Ez, ásványokban és antioxidánsokban gazdag, és a bőr számára minden egyes permetfátyol hozzáadott védelmet nyújt. Mindezek mellett segít a bőr pH értékét egyensúlyban tartani.

TÁPLÁLÁS Szenteljen a bőrápolásnak még komolyabb figyelmet éjszaka, amikor bőre természetesen is regeneráló üzemmódban van. Az antioxidánsokat és egyéb helyreállító összetevőket tartalmazó termékek méginkább elősegítik az alvás közbeni helyreállító folyamatokat.


Kényeztesse bőrét!

Néha azt tapasztaljuk, hogy bőrünk száraz, és nem épp a legjobb kondiban van: ezért gondoskodjon róla, hogy legyen kéznél egy-egy pazar és kényeztető ápoló, amelyet ilyenkor előkaphat.

Legyen kíméletes!. Keresse a természetes alapú szappanokat és arctisztítókat. Ezek gyengédek, és megakadályozzák a bőr további kiszáradását miközben lemossa magáról a napi szennyeződéseket és az „út porát.” A fürdővize ne legyen túl forró: ez ugyanis szintén a bőr kiszáradását fokozza.

Serkentse a vérkeringést! Egy kíméletes bőrhámlasztás eltávolítja a száraz és érdes bőrfelületeket, valamint serkentőleg hat a keringésre.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Bőrnyugtatás Zuhanyozás után kenje be kényeztető testápolóval a még nedves bőrt, amely a bőrbe zárja a maradék nedvességet és selymesen simává varázsolja azt.

Sima sarkak

Lábai legyenek mindig olyan formában, hogy bármikor jól mutassanak egy nyári szandálban.

Ehhez,simítsa ki talpán az érdes felületeket egy habkő segítségével.

Áztassa kialaposan lábait meleg vízben, amelybe tegyen egy-két csepp fertőtlenítőszert. Törölje őket szárazra, különösen a lábujjak között.

Dörzsöljön lábfejére egy tiszta-illatú lábkrémet. 2 percen keresztül masszírozza át vele lábait – ez segít azok puhává és simává tételében, valamint oldja a feszültséget a test egyéb területeiről.


Alapos tisztítás. A szennyeződések, és más egyéb formázó termék- illetve hajápoló spray maradványok eltávolításához, használjon tisztító hajsampont. A hajmosást ne végezze erős, dörzsölő mozdulatokkal. Helyette, a zsíros szennyeződések eltávolításához ujjbegyei segítségével masszírozza át gyengéden a fejbőrt, fölülről-lefelé haladva. A piszok többnyire a haj hosszában telepszik meg, ezért könnyen kiöblíthető. Az utolsó öblítést langyos vízzel végezze, ez segít a haj fényének kiemelésében.

Ápolás. A hajon hagyható termékek kényelmes használatot tesznek lehetővé, s egyben azt is eredményezik, hogy a természetes úton megszáradó haj sem lesz szalmaszerű, vagy száraz külsejű.

Gubancoldás. Ahhoz, hogy a hajban keletkező, kellemetlen gubancokat megússza, hajmosás előtt fésülje ki a haját. A balzsamot egy széles fogazatú fésű segítségével oszlassa el a haj teljes hosszában, a haj tövétől a hajvégek felé.

Kényeztesse érzékeit!

Fújjon magára leheletnyit kedvenc parfüméből, ez hangulatba hozza!

Levendula terápia A levendula nyugtató hatással bír, ezért pár szál, vagy pár csepp (illlóolaj formájában) a párnánkon, vagy fürdővizünkben, elősegíti nyugodt éjszakai alvásunkat.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által