UV mentes barnulás

UV mentes barnulás

Szeretne bármely évszakban szépen, egyenletesen lebarnulni? Ha megfogadja szakértőink tanácsait, senki sem gondolja majd, hogy barnultsága mesterséges.


1. Távolítsunk el testünkről minden felesleges szőrszálat!

A borotva nem alkalmas a barnulás előtti szőrtelenítésre. Először is, borotválás után a bőrön egyenetlenségek maradnak, már a borotválkozást követő második napon ismét megjelennek a szőrszálak, melyeket újból le kellene borotválni, s ezzel együtt ekkor leszedhetünk egy barnulási réteget is. Használjuk a Braun Silk-épil szőrtelenítőt. Nagyszerűen eltávolítja még a legrövidebb szőrszálakat is, a bőrünket puhává, simává és selymessé varázsolja. Ezt követően a lábunk már készen is áll a kezelésre, már csak azzal kell megismerkednünk, hogy hogyan is barnulhatunk le szépen.

2. Tisztítsuk meg és hidratáljuk bőrünket!

A barnító felvitele előtt néhány nappal minden nap tisztítsuk meg bőrünket kímélő peeling segítségével, eltávolítva a bőrünk elhalt sejtjeit. Így a barnulásunk tovább tart majd és szép egyenletes lesz, még akkor is, ha otthon visszük fel a barnító szert, s nem pedig egy szépségszalonban. Az eljárás előtt hidratáljuk bőrünket, és várjuk meg, amíg a bőrünk teljesen beissza a hidratáló készítményt. S ne feledkezzünk meg arról, hogy a testünk minden olyan részéről eltávolítsuk a kozmetikum, dezodor vagy parfüm maradványait, ahova a barnítót majd akarjuk vinni.

3. Használjunk védőkrémet!

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Vigyünk fel a könyökünkre, a bokánkra, a térdünkre, a kéz- és a lábujjak közére védőkrémet. Ezzel megelőzhetjük azt, hogy ezeken a helyeken a barnító szer összegyűljön, és ennek következtében pedig a felvitt szín itt megváltozzon.

4. Válaszuk ki az éppen nekünk való árnyalatot!

Amennyiben először visszük fel az önbarnítót, akkor célszerűbb egy könnyű világos árnyalatot választani, hogy a „puding próbája” ne változtasson át bennünket egy tűz-narancs színű földönkívüli lénnyé.
Feltétlenül győződjünk meg arról, hogy a barnulás színe bőrszínünknek megfelelő-e: mielőtt tetőtől talpig bekennénk magunkat, vigyünk fel egy kevés szert a kezünkre és győződjünk meg arról, hogy az adott árnyalat illik-e hozzánk.
Egy nagyon világos bőr esetén célszerűbb fokozatosan felvinni a barnító hatású hidratáló szert, hogy megelőzzük a nyilvánvaló egyenetlenségeket.

5. Tanuljunk a hibáinkból!

Amennyiben túlbuzgólkodtunk a barnító szerrel, ne essünk pánikba. Készítsünk egy meleg fürdőt, és hosszabb ideig ücsörögjünk benne. Ezt követően hámlasztó szerrel annyi barnulást szedhetünk le, amennyit csak sikerül. Minél több időt töltünk a vízben, annál gyorsabban eltűnik a barnítás. Ezt a folyamatot gyorsíthatjuk is, ha szivaccsal végzett körkörös mozdulatokkal dörzsöljük a bőrünket: így a barnulás még egyenletesebben is jön le.
Amennyiben foltosak lettünk, akár egy leopárd, akkor a barnulást a közönséges szóda teheti egyenletessé. Ha gondosan megdörzsöljük a sötétebb foltokat, akkor a szín enyhén kifakul és a barnultságunk egybeolvad alapszínnel.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által