Varázsoljuk bőrünket selymessé és gyönyörűvé!

Varázsoljuk bőrünket selymessé és gyönyörűvé!

Minden nő álma a friss és bársonyos bőr. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, fontos a mindennapos, hidratáló bőrápolás. Kövesse az alábbi, egyszerű bőrápolási praktikákat, amelyek segítenek a puha bőr elérésében.


Első lépés: Hogyan tisztítsuk bőrünket anélkül, hogy kiszárítanánk azt?
Száraz időben a gél alapú termékek ajánlatosak száraz bőrre, ugyanis ezek nemcsak tisztítanak, hanem hidratálnak is. Használjunk arctisztítót, hogy eltávolítsuk a pórusokban megrekedt szennyeződéseket. A meleg víz (40 fok körül) kiszáríthatja bőrt, így győződjünk meg róla, hogy langyos (testhőmérsékletű) vízzel mosakszunk.

Második lépés: Hogyan hidratáljunk a különböző krémekkel és szérumokkal a legjobb hatás érdekében?
Miután bőrünket megtisztítottuk, sokkal hatékonyabban szívja be a különböző krémeket és szérumokat. Vigyük fel őket a bőrre, és hagyjuk, hogy a hidratáló összetevők a legalsó rétegekbe is felszívódjanak.

- Hidratáló krémek és emulziók: ajánlott először előhidratálni testápolóval, hogy a hidratáló krémet teljesen beszívja a bőr. Ezt követően egy nagyobb, körülbelül diónyi mennyiséget nyomjunk egy vattapamacsra és gyengéden, egyenletesen nyomkodjuk a bőrre, finom paskoló mozdulatokkal.

- Szérumok: Vigyünk fel szérumot az arcunkra, állunkra, homlokunkra és ujjainkkal gyengéden kenjük el. Ha többfélét szeretnénk használni, kenjünk kézfejünkre mindkettőből és először azt vigyük fel, amelyik gyorsabban szívódott be kezünkön.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

- Masszázs: Borsónyi mennyiségű krémet masszírozzunk el körülbelül egy percig, hogy puhítsuk és selymesítsük a bőrt. A masszírozást kezdjük a fültöveknél, haléntékoknál és szemkörnyéken körkörös mozdulatokkal. Ezután haladjunk szemünk sarkából az állkapocs csont felé. Végül masszírozzuk meg homlokunkat.

Harmadik lépés: Használjunk védő krémeket, hogy bent tartsuk a nedvességet!
Kevés védő krémet (borsónyit) oszlassunk el bőrünkön, hogy a nedvességet és egyéb fontos tápanyagokat megrekesszük a bőrben.

Tipp: Hogyan hangsúlyozzuk ki bőrünk szépségét?
Az árnyékolás kihangsúlyozza a gyengéd alapozást és korrektorozást, ahogyan a csillogás is simítja a bőrt. Enyhén kenjünk fel gyöngyházfehéret és világos rózsaszínt orcánkra, T-zónánkra homlokunkról, orrnyergünkről és állunkról. Ha ezeket kiemeljük, bőrünk gyönyörűen mutat majd. Ha folyékony színeket használunk, még puhább és szebb hatást varázsolhatunk bőrünknek.

Mi a fényes és ragyogó haj titka?
Márkanagyköveteink most megosztják velünk saját tapasztalataikat.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!