Wellness otthon

Wellness otthon

Kint esik az eső és mindennél jobban vágyunk egy közös programra lányunkkal?


Miért ne tarthatnánk egy otthoni wellness napot, ahol kényeztethetjük egymást, miközben erősíthetjük az anya-lánya kapcsolatot?

Mit ne tegyünk: Ezt a közös napot örömteli eseményként fogjuk fel, semmiképp ne feladatként tekintsünk rá!

A terv: Meglepően kevés felszereléssel is tudunk luxus fürdőt teremteni otthonunkban.

A legfontosabb kellékek: egy lábfürdőhöz kellő nagyságú és szélességű lavór, lábujj szeperátor, sarokreszelő, körömreszelő, sampon, balzsam és kedvenc körömlakkunk.

Első lépés: Engedjünk meleg vizet a lavórba és készítsünk elő tengeri sót, gyógynövényeket, például kakukkfüvet, (ami fertőtlenítő és antibakteriális hatású) vagy mentát, (amely hűsíti az elfáradt lábfejet).

Második lépés: Szórjuk a vízbe a tengeri sót és gyógynövényeket. Sarokreszelővel távolítsuk el a talpunkról az elhalt bőrt, mielőtt öt-tíz percig áztatnánk lábfejünket. Ügyeljünk arra, hogy a víz ne legyen se túl meleg, se túl hideg.

Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
(1)

Pantene Nature Fusion - Strenght & Shine termékek

Fedezze fel most!

Harmadik lépés: Emeljük ki lábainkat, töröljük szárazra és élvezzük az előpedikűrt. Ha van kéznél körömágy-feltoló, finoman toljuk fel a bőrt. Egy körömcsipesszel vágjuk le körmeinket - inkább egyenesen, mint körbe - és formázzuk meg őket körömreszelővel.

Negyedik lépés: Most jön a lábkörmök lakkozása. Az elkenődések elkerülésének érdekében használjunk lábujj szeparátort, és a körömlakkot függőleges mozdulatokkal kenjük a körmökre! Várjuk meg amíg a lakk megszárad, majd vigyünk fel egy második réteget!

Ötödik lépés: A wellness hatás fokozásának érdekében kérjük meg lányukat, hogy mossa meg hajunkat samponnal és balzsammal, az erős és hidratált hajért pedig próbáljuk ki a Pantene Natural Fusion kollekcióját. Ne feledjük, hogy a hajmosást illik viszonozni..

Hatodik lépés: Mossuk le a balzsamot és kérjünk szépen egy nyak- és hátmasszázst. Lényeg, hogy a stresszes pontok mélyére tapintsuk, amelyet a nyak, két váll és a hát felső részének határozott, ugyanakkor gyengéd masszírozásával tudunk oldani.

Végül: Ennyi volt egy relaxáló délután a „Spa Chez Moi”-ban két személyre. Ha maradt felhasználatlan menta, ajándekozzuk meg magunkat egy frissítő mentateával! Mindketten megérdemlik a fáradságos munka után!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!