Zsíros bőr

Zsíros bőr

Borotválkozás során a férfiak számos problémával szembesülnek, melyekre azonban szerencsére hatékony megoldásokkal szolgálhatunk.


G tény

Az életlen pengék megvághatják és irritálhatják az arcbőrt.

Az alábbiakban pár hasznos tippet olvashatunk a borotválkozással kapcsolatban:

1.tipp: Borotválkozás előtt hidratáljuk nyakunkat és arcbőrünket!
Borotválkozás előtt használjunk Gillette Series hidratáló gélt, melynek segítségével eltávolítható az arcbőrön felgyülemlett szennyeződés, ami akadályozhatja a borotválkozás hatékonyságát. Ezt követően áztassuk föl az arcbőrt meleg vízzel körülbelül 3 percen keresztül, mivel ez segít felpuhítani a borostákat, ezáltal elősegíti a borotválkozást.

Gillette Venus Tropical
Gillette Venus Tropical
(18)

Gillette Venus Tropical eldobható, női borotva 3 darabos kiszerelés

Fedezze fel most!

2.tipp: Válasszunk megfelelő arctisztító terméket!
Az érzékeny bőrre tervezett Gillette Series (for Sensitive Skin) kiváló termék az arc tisztításához.

3.tipp: Kíméletesen borotválkozzunk!
A borotválkozást gyengéd mozdulatokkal végezzük! Különösen fontos mindez az arc érzékenyebb területein, épp ezért a megfelelő borotva használata kiemelkedő fontossággal bír.

4.tipp: Használjunk olyan ápoló termékeket, amelyek megelőzik a pórusok eltömődését!
A tisztító termékek használatával elkerülhető, hogy a nedvességvesztésre a bőr fokozott faggyútermeléssel reagáljon. Mindez azért fontos, mert az eldugult pórusokból alakulnak ki a pattanások.

5.tipp: Esténként tisztítsuk meg az arcbőrünket!
Az arc lemosásához használjunk szappanmentes termékeket, melyekkel kiválóan tisztítható a zsíros arcbőr.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által