3 egyszerű téli frizura

3 egyszerű téli frizura

A retró kontyoktól a hanyag copfokig, a téli időszak hangulata sok új frizura elkészítésére inspirálhat bennünket.


A téli időszak rendkívül változatos, legyen az időjárásról, vagy a számtalan családi és barát összejövetelekről. A hajunk sincsen ezzel másképp. Az évszak változatossága segít meghatározni a frizuránkat, akár esik, akár fúj vagy havazik. Egy biztos: gyönyörűen megformázott fürtjeit senki sem szeretné eláztatni!

Íme, három divatos megoldás, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a tél bármely viszontagságához. Merjünk játékosak lenni és saját stílusunkkal megspékelni az alapötletet! 

Sapkát fel!
A sapkáknak több szerepük is van: melegen tartják a fejünket, divatosak, és egyben elrejtik frizuránk tökéletlenségét. Egy gyapjú svájcisapka, kötött sapka vagy micisapka szolidan elfedi hajunk egy részét és melegen tartja a fejünket. Legyen az hullámos, egyenes, vagy fonott haj: a legegyszerűbb frizurának is új külsőt varázsolhatunk egy sapka segítségével.

Öltöztessük fel a hajunkat!
Dobjuk fel és távolítsuk el arcunkból hajunkat ezen egyszerű konty segítségével. Készíthetjük lazára vagy feszesre attól függően, hogy éppen hova készülünk: szórakozóhelyre vagy vásárolni. Fixáljuk Pantene hajlakkal. Az extra hatás érdekében tekerjük körbe a kontyot ékszerrel vagy esetleg hajpánttal. 

Éljen a retró!

Pantene Pro-V Większa Objętość 3w1 Szampon
Pantene Pro-V Volume & Body 3az1-ben Sampon

Pantene Pro-V Volume & Body 3az1-ben, 360 ml, Lelapuló Hajra

Fedezze fel most!
Ez egy igazán csajos külső, ha bulit tervezünk estére. Váltsunk 1920-as, retró énünkre ezekkel a göndör loknikkal. Elkészítéséhez használjunk műanyag hajcsavarókat (igen, még mindig lehet őket kapni!) és tekerjük fel tincseinket vízszintesen. Száradjanak lassan: vagy hagyjuk a hajat magától megszáradni, vagy hajszárítóval alacsony hőfokon fújjuk át. A teljes száradás előtt használjunk Pantene Flexible Hold hajlakkot. Próbáljuk meg lazán az egyik oldalra választani a hajunkat, majd fűzzünk bele egy kis ékszert az elegáns hatás kedvéért.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által