3 egyszerű téli frizura

3 egyszerű téli frizura

A retró kontyoktól a hanyag copfokig, a téli időszak hangulata sok új frizura elkészítésére inspirálhat bennünket.


A téli időszak rendkívül változatos, legyen az időjárásról, vagy a számtalan családi és barát összejövetelekről. A hajunk sincsen ezzel másképp. Az évszak változatossága segít meghatározni a frizuránkat, akár esik, akár fúj vagy havazik. Egy biztos: gyönyörűen megformázott fürtjeit senki sem szeretné eláztatni!

Íme, három divatos megoldás, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a tél bármely viszontagságához. Merjünk játékosak lenni és saját stílusunkkal megspékelni az alapötletet! 

Sapkát fel!
A sapkáknak több szerepük is van: melegen tartják a fejünket, divatosak, és egyben elrejtik frizuránk tökéletlenségét. Egy gyapjú svájcisapka, kötött sapka vagy micisapka szolidan elfedi hajunk egy részét és melegen tartja a fejünket. Legyen az hullámos, egyenes, vagy fonott haj: a legegyszerűbb frizurának is új külsőt varázsolhatunk egy sapka segítségével.

Öltöztessük fel a hajunkat!
Dobjuk fel és távolítsuk el arcunkból hajunkat ezen egyszerű konty segítségével. Készíthetjük lazára vagy feszesre attól függően, hogy éppen hova készülünk: szórakozóhelyre vagy vásárolni. Fixáljuk Pantene hajlakkal. Az extra hatás érdekében tekerjük körbe a kontyot ékszerrel vagy esetleg hajpánttal. 

Éljen a retró!

Pantene Intensive Repair Ampulla, Gyenge És Károsodott Hajra, 15 ml
Pantene Intensive Repair Ampulla, Gyenge És Károsodott Hajra, 15 ml
(2)

Pantene Intensive Repair Ampulla, Gyenge És Károsodott Hajra, 15 ml

Fedezze fel most!
Ez egy igazán csajos külső, ha bulit tervezünk estére. Váltsunk 1920-as, retró énünkre ezekkel a göndör loknikkal. Elkészítéséhez használjunk műanyag hajcsavarókat (igen, még mindig lehet őket kapni!) és tekerjük fel tincseinket vízszintesen. Száradjanak lassan: vagy hagyjuk a hajat magától megszáradni, vagy hajszárítóval alacsony hőfokon fújjuk át. A teljes száradás előtt használjunk Pantene Flexible Hold hajlakkot. Próbáljuk meg lazán az egyik oldalra választani a hajunkat, majd fűzzünk bele egy kis ékszert az elegáns hatás kedvéért.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által