4 nyári konty a strandoláshoz

4 nyári konty a strandoláshoz

Fedezze fel ezeket a nagyszerű kontyokat és nyűgözze le barátait, ismerőseit!


Akár strandolással töltjük a nyári napokat a gyerekekkel, akár csak egyszerűen szeretnénk egy frizurát szárítás és formázás nélkül, szerencsénk van: az egyenes, vizes-hatású frizurák minden kifutón jelen vannak! Mi pedig most bemutatunk négy nyári kontyot, amelyek elkészítése nem igényel mesterfodrászt.

Tarkón rögzített konty

Hajunkat válasszuk el oldalra (ujjainkkal a szem külső szegletéből kiindulva, hajunkat koronaszerűen húzzuk át a másik oldalra). Mindkét kézzel formáljunk egy alacsony lófarkat. Kétszer kössük át hajgumival, harmadszorra pedig csak félig húzzuk át a lófarkat. Így kapunk egy hurkot (hüvelykujjunknak át kell férnie a középső lyukon, ennél tágabb azonban ne legyen!). A spontán összhatás kedvért óvatosan borzoljuk meg a hurkot.

Amennyiben hajunk rövidebb, ezzel meg is volnánk! Ha azonban hosszabb, akkor a lófarok végét csavarjuk körbe a hurok mentén, majd a kimaradt részt gyűrjük be a gumi alá (biztosíthatjuk hajtűvel, hogy stabil maradjon). Dobjuk fel a napszemüveget, permetezzünk hajunkra hajlakkot és vágjunk bele a nyárba!

Tipp: Kipróbálhatjuk ugyanezt az eljárást a haj felső harmadával is (készítsük el a fonatot és húzzuk vissza fejünk hátsó részére) majd hagyjuk, hogy a haj többi részét a levegő megszárítsa. Ennél a megoldásnál csempésszünk hajunkra No Crunch Curls Whip terméket a puha, formás hullámok érdekében.

Csak lazán

Finoman töröljük át a hajunkat egy törölközővel. Hajtsuk fejünket előre és ujjaink segítségével rázzuk ki a tincseket. Egyenesedjünk fel és kissé féloldalasan válasszuk el a hajunkat (fél centivel a közepétől számítva, csak hogy hajunknak adjunk egy kis változatósságot), ujjainkkal fésüljük hátra, majd továbbra is ujjbegyeinket használva tupírozzuk fel! (Mintha csak egy gyengéd fejmasszázst végeznénk).

Két hajtű segítségével rögzítsük hajunkat a tarkón körülbelül a harmadánál (ha keresztben csúsztatjuk be őket, még jobban tartanak). Rövidebb haj esetén, hagyjuk a kimaradt részeket kiengedve. Hosszú hajnál gyűjtsük hajunkat egy laza tincsbe. (vagy: lazán fonjuk be a hajunkat és a nyakszirt vonalától tekerjük fel a fonatot). Rögzítsük pár hajtűvel, de a konty maradjon laza! Ne aggódjunk amiatt, ha pár tincs kilóg és nem tökéletes, hiszen ez része a nyári kontyok varázsának.

Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
(1)

Pantene Nature Fusion - Strenght & Shine termékek

Fedezze fel most!

Tipp: Úszás után mindig öblítsük ki a klórt a hajunkból!.

Tekerjük meg!

Tetszés szerint válasszuk el középen, vagy fésüljük hátra a hajunkat! Szedjük lófarokba a tarkónkon, majd tekerjük meg közel fejünkhöz, úgy, hogy felfelé tartjuk a copfot. Amikor kezünkkel a lófarok vége felé közelítünk, folytassuk a csavarást, hogy a babahajakat is elsimítsuk, és megerősítsük a klasszikus francia csavart.

Amint az erősen megcsavart copf elkészült, a végeit engedjük lazán szétnyílni, illetve a még elegánsabb hatás kedvéért tekerjük fel a fonatot „gombolyagba” a fejtetőn. Használjunk hajtűket a rögzítéshez: egy-két hajtű alulra, két-három felülre, és ennyi elég is ehhez a népszerű, nyári frizurához.

Hullámcsat vagy hajgumi?

A hullámcsatok kíméletesebbek a hajhoz, mint a hajgumik (kevésbé törik meg a hajat), ezért ha tehetjük, inkább ezeket válasszuk! Ha mégis a hajgumira szavazunk, részesítsük előnyben a puha, textil változatokat az elasztikusak helyett: sokkal jobban bánnak majd tincseinkkel.

Tipp: Mielőtt megmártózunk a medence vizében, öblítsük le a hajunkat a tusoló alatt! Ha ennél is jobban szeretnénk megóvni, használjunk úszósapkát és kenjük át alatta hajunkat a Pantene Smooth & Sleek balzsammal, hogy leperegjen a klóros víz a hajunkról!


Hajápolás tippek - klóros víz

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Gyöngyvér

Gyöngyvér

Jelentett

Nagyon jo,ápolja a hajad és védi a károsodástól

  • Jelentem
Jacika62

Jacika62

Jelentett

OLD SPICE csomagot próbálok éppen. A STRONG SWAGGER SPRAY és a TUSFÜRDŐ fantasztikus illatú, és csodás a tusfürdői érzés. Az illatok nagyon hosszantartóak.

  • Jelentem