4 történet az önbizalomról

4 történet az önbizalomról

Azok a nők, akik körülményektől függetlenül, minden helyzetben képesek magabiztosságuk megőrzésére, mindenkire ösztönzőleg hatnak. Melyek a titkaik? Négy igaz történet. Néha legjobb első kézből szerzett tapasztalatokra hallgatni: épp ezért most négy valódi női szereplő osztja meg velünk tapasztalatait és tanácsait arra vonatkozóan, hogyan tehetünk szert nagyobb magabiztosságra!


Koncentráljunk arra, amit irányítani tudunk!

“Háromgyermekes anyának lenni csodás feladat, azonban számtalan aggodalommal jár. Az egészen apró dolgoktól kezdve (mint például hogy sikerül majd a matek dolgozat) az egészen nagy dolgokig, (például hol tanul majd tovább?) egy anya élete tele van szorongással. A legjobb tippem az, hogy koncentráljunk saját magunkra és arra, amit nekünk magunknak kell csinálnunk. Persze, mindig legyen egy B terv, de fókuszáljunk a saját feladatainkra és hagyjuk, hogy más is ezt tegye! Függetlenül mindattól, amit mások csinálnak, mi csakis magunk felett gyakorlunk teljes irányítást, ezért hát maradjunk is ennél!”

Zsófi, 38, háromgyermekes anyuka

Íme, egy jó módszer: Írjunk össze mindent, ami aggaszt bennünket. Osszuk ezeket 2 csoportra: az egyikbe helyezzük mindazokat a dolgokat, amelyek felett van befolyásunk, a másikba, pedig amik felett nincsen. Koncentráljunk az első csoportra és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ezeket megoldjuk.


A testbeszéd hatalma

“SZMK tagként rendszeresen kell felszólalnom szülői értekezleteken, a nyilvános szerepléstől azonban mindig is tartottam. Bár még mindig nem a kedvenc feladatom, azonban a testbeszéd nekem sokat segített. Az egyenes testtartás, az apró szünetek és a mosolygás sokat lendítenek az előadásmódomon.”

Head & Shoulders Thick & Strong 2 Az 1-Ben Sampon
Head & Shoulders Thick & Strong 2 Az 1-Ben Sampon
(5)

Head & Shoulders Thick & Strong 2 Az 1-Ben Korpásodás Elleni Sampon

Fedezze fel most!
Mária, 34, kétgyermekes anyuka


“Számomra mindig is az önbizalom egyik kulcsát jelentette hajam és bőröm állapota: a megfelelő külső mindig is hatalmas lökést adott magabiztosságomnak, így amikor elkezdtem korpásodni, a fehér pelyhek és a viszkető érzés igencsak visszavettek ebből. A megfelelő termékek használatával azonban megszabadultam a korpától és ismét nagyszerűen éreztem magam. Az egészséges és fényes haj mindig is rengeteget számított önértékelésem szempontjából!”

Anna, 31

Head & Shoulders Citrus Fresh Sampon

Próbáljuk ki: Kérjük meg egy közeli barátunkat vagy párunkat, hogy írjon egy listát erősségeinkről, majd tartsuk ezt a listát magunknál. Gyakran hasznos lehet, ha látjuk, mások hogyan vélekednek rólunk: ezáltal talán magunkat is sokkal kevésbé szemléljük majd kritikus szemmel. 


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek