A hajról: bárcsak mi is tudtunk volna ennyi idősen..

A hajról: bárcsak mi is tudtunk volna ennyi idősen..

Az évek során hajunkkal már minden megtörtént, ami csak megtörténhet. A túlzott hajlakk vagy hőformázók használata után, ideje úgy bánni a hajunkkal, ahogyan azt valóban megérdemli! Ha rápillantunk lányunk gyönyörű, egészséges fürtjeire, tudjuk, hogy frizurája megóvása érdekében fontos, hogy tanácsokkal lássuk őt el.


Kicsi lányom!

Kinőttél a babakorból, s az egykori puha, babahaj helyett fejedet immáron csodálatos, ragyogó és életteli teli hajkorona ékesíti. Minden bizonnyal a te életedben is lesznek majd időszakok, amikor nem leszel a frizuráddal megbékélve, és mindent megteszel majd annak érdekében, hogy megváltoztasd. Ebben nem akadályozhatlak meg, azonban megoszthatok veled néhány személyes történetet. 

20-as éveimben havonta változtattam a hajam színét. Ekkor jöttem rá, hogy a rózsaszín, lila és a fekete színek jobban passzolnak ruhákhoz, mint a hajhoz, emellett a gyakori festés tönkreteszi a hajszálak egészségét. Az ily módon elrontott hajminőség már csak a megfelelő termékek használatával hozható helyre. Ha nem kezeljük hajunkat kellő tisztelettel és odafigyeléssel, könnyen cserbenhagyhat minket. Próbáld ki te is a Pantene Pro-V Repair & Protect-et, velem ugyanis csodákat művelt az évek során!

Egy különösen párás nyári estén, éppen randira készülődtem édesapáddal. A hajvasaló vesztésre állt a párával szemben, így akárhányszor igyekeztem végighúzni fürtjeimen, azok mindig újra begöndörödtek. Úgy döntöttem hát, biztosan jó ötlet lesz hosszabb ideig a hajamon tartani a hajvasalót, a várt eredmény helyett azonban természetesen csak megégettem szegény hajamat.  Sosem szabad túlzott hőnek alávetni a hajszálakat, helyette azonban, néhány csepp olaj segíthet a szálkásodás leküzdésében.

A hajápolási termékek túlzott használata sem  jó ötlet! Emlékszel arra az egyetemi éveim alatt készült képre, amelyen kócos hajamat egy flakon hajakkal próbáltam helyreigazítani? Mindig megnevettet. Látnod kellett volna apád arcát, mikor megpróbálta megérinteni.. Aznap dobtam ki a hajvasalómat. Ahogyan idősebb lettem, rájöttem, hogy egy olyan frizura, amelyik jól áll, könnyen karbantartható és illik a hajtípusomhoz, az egyik legfontosabb tényezője az önbizalmamnak. Vigyázok rá, hidratálom, kerülöm a túlzott hőt, és szeretettel bánok vele. 

Ma, a te gyönyörű és egészséges hajadat nézve, csak arra tudlak biztatni, hogy vigyázz rá, és garantáltan mindig ilyen is marad!

Szeretettel, 

Anya


Ha Önnek kellene levelet írnia lányának hajápolási tippeket illetően, mit mondana?
Szeretett Termékeink: Segítsen lányának kiválasztani a legjobb hajápolási termékeket! Tekintse meg itt az anyukák által tesztelt Pantene termékeket.

Pantene Pro-V Większa Objętość 3w1 Szampon
Pantene Pro-V Volume & Body 3az1-ben Sampon

Pantene Pro-V Volume & Body 3az1-ben, 360 ml, Lelapuló Hajra

Fedezze fel most!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által