A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam forradalmasítja a hajápolást a vékonyszálú hajjal rendelkező nők számára

A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam forradalmasítja a hajápolást a vékonyszálú hajjal rendelkező nők számára

A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam forradalmasítja a hajápolást a vékonyszálú hajjal rendelkező nők számára. Nem kell tovább kutatni: megérkezett a tökéletes megoldás vékonyszálú hajhoz!


A Pantene, amely egy világelső hajápolási márka, forradalmasítja a hajkondicionálást a zuhany alatt használható, pehelykönnyű habbalzsammal, amely tökéletes megoldás a vékonyszálú hajjal rendelkező nők számára

A piacon 2017. március 1-jén megjelent új habbalzsam végre megoldást jelent azoknak, akik gyakran bosszantónak találják az átlagos balzsamok elnehezítő hatását. A pehelykönnyű hab mélyen a hajszálakba hatolva, legbelülről hidratál, ugyanakkor nem hagy maga után nemkívánatos maradványokat, amelyek elnehezítenék a vékony hajszálakat. 

Napjainkban a vékonyszálú hajjal rendelkező nők gyakran megfosztják hajukat a megfelelő kondicionálástól, mert a balzsamot csak kis mennyiségben vagy ritkán használják, túlzottan kiöblítik, vagy egyáltalán nem is viszik fel a hajukra. Mindezzel azt próbálják elkerülni, hogy a balzsam ne nehezítse el a hajszálaikat, pedig azoknak éppúgy szüksége van a káros hatásokkal szemben védelmet nyújtó, gubancoldó és tápláló ápolásra. 

A vékony hajszálak szerkezetükben is eltérnek a vastagoktól, ezért másfajta ápolást igényelnek. A vékony hajszálak átlagosan 20 mikron vastagságúak, azaz körülbelül 20%-kal vékonyabbak, mint az erős vagy sprőd szerkezetűek. Mi több, minden egyes vékony hajszál akár 50%-kal kevesebb proteint és keratint tartalmazhat, noha alapvetően ezek határozzák meg azok erősségét. Az eredmény: a vékonyszálú haj nagyobb eséllyel válik lelapulttá. Általában egyenesebb is, mint a vastag haj, és kevésbé maradnak meg benne a hullámok. Végül, de nem utolsó sorban gyengébb és fogékonyabb lehet a sérülésekre, például a hajvégek töredezésére vagy szétnyílására. 

Az egészséges hajápolás területén már 70 éve kutatásokat folytató Pantene felismerte ezt a kihívást, és célul tűzte ki a hajkondicionáló formulák forradalmasítását, hogy a vékonyszálú hajjal rendelkező nők is megtalálják a megoldást. 

„A formulának köszönhetően a nők újra magabiztosan használhatnak balzsamot vékonyszálú, károsodott hajuk helyreállítására, hogy az visszanyerje egészséges külsejét és lágy esését”
– nyilatkozta Dr. Jeni Thomas, a Pantene vezető kutatója. „A pehelykönnyű hab használata táplálja a hajat, megakadályozza a hajszálak elnehezülését, illetve védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben, miközben a hölgyek tetszés szerint formázhatják meg frizurájukat. Végre egy tökéletes megoldás a vékonyszálú hajhoz!” 

A tökéletes megoldás titka a flakonban rejlő tudománnyal kezdődik. A termék kondicionáló hatóanyagait buborékképző elemek dúsítják, elegyük pedig megalkotja a tökéletes formulát. Amint a pehelykönnyű, laza hab a levegővel érintkezik, a buborékok felduzzadnak, ezáltal egyenletesen eloszlatják a kondicionáló hatóanyagokat, majd gyors felszívódás révén táplálják a hajat. A rendkívüli alapossággal megtervezett buborékok épp a megfelelő pillanatban pukkannak ki, mivel ha ez túl hamar bekövetkezne, akkor a hab egyenetlen réteget alkotna a hajon, késleltetve pedig nem táplálná a hajszálakat. A termék leöblítése után a haj érezhetően tisztává és kondicionálttá válik, a vékony szálak pedig nem nehezülnek el és zsírosodnak úgy, mint a túlságosan erős balzsamok használatától.

Az átlagos balzsamoknál könnyebben és egyenletesebben eloszló habot a hajmosást követően kell a nedves hajra felvinni, hasonlóan a többi balzsamhoz. A habbalzsam ötféle változatban kapható, melyek mindegyike a vékonyszálú haj számára szükséges táplálást nyújtják anélkül, hogy elnehezítenék a hajszálakat, illetve további előnyökkel is szolgálnak: 

  • A vékonyszálú, károsodott hajat a Pantene Pro-V Air-light Repair & Protect habbalzsam selymesen puhává és lágy esésűvé varázsolja. 
  • A lelapuló, elnehezült haj a Pantene Pro-V Air-light Extra Volume habbalzsam használatától láthatóan egészségessé és dús hatásúvá válik. 
  • A gyenge, vékonyszálú hajat a Pantene Pro-V Air-light Thick & Strong hajbalzsam ellenállóvá teszi és egészséges külsőt, valamint dús hatást nyújt a számára. 
  • A vékonyszálú, zsíros hajat a Pantene Pro-V Air-light Aqualight habbalzsam láthatóan egészséges megjelenésűvé és lágy esésűvé varázsolja. 
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A termékcsalád bevezetésével egyidejűleg a Pantene Pro-V egy olyan eszközt is létrehozott, amely segít a hajtípus beazonosítsában. Az optimális eredmény érdekében pedig egy útmutatót is kínál az új formula használatához. 

A PANTENE® PRO-V MÁRKÁRÓL: 

A Pantene® Pro-V a különböző termékcsaládok széles palettáját kínálja, hogy segítsen minden nőnek egészségessé, erőssé és gyönyörűvé varázsolni a haját. A Pantene kutatóintézete közreműködik a Pantene Pro-V technológiák kifejlesztésében. A 2012-ben Genfben (Svájc) megalapított intézet modern megtestesítője a Pantene azon elkötelezettségének, miszerint az egészséges hajápolás vezető szakértőivel közösen együttműködésre lépjen. Tizenkét vezető független hajápolási szakértő és hét rangidős P&G kutató közreműködésével dolgoznak az egészséges hajápolás lehetőségeinek kutatásán. 

A PROCTER & GAMBLE VÁLLALATRÓL

A P&G világszerte közel ötmilliárd embert szolgál ki márkáival. A vállalat az egyik legerősebb portfólióval rendelkezik a megbízható, minőségi és piacvezető márkákból, amelyek közé tartozik az Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Jar®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers® és Pantene®. A P&G közössége világszerte körülbelül 70 országban tevékenykedik. A legfrissebb hírek és további tudnivalók a P&G vállalatról és márkáiról a http://www.pg.com weboldalon találhatók.
  Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek