baFél óra alatt életet vihet frizurájába

Fél óra alatt élettel töltheti meg frizuráját

A forróság, a hideg, a sapka, a szél és az eső mind-mind rossz hatással lehet a hajára.


Használja ki a megújulás évszakát és törődjön a hajával mindössze 30 percet. Kezdheti is!

1. lépés: 1 perces vizsgálat

Milyen állapotban van a haja? Ennek megítéléséhez vizsgálja meg hajvégeit! Töredezettek? Színtelenek? Szétnyíltak a végek? A vizsgálat eredményének megfelelően válassza ki a legmegfelelőbb sampont a haj revitalizálásához.

Szakértői tippünk:

  • száraz/sérült hajra: Pantene Repair & Protect kollekció
  • festett hajra: Pantene Colour Therapy kollekció
  • vékonyszálú hajra: Pantene Thick & Strong kollekció
  • viszkető fejbőrre: Pantene Anti-Dandruff kollekció

Tippek:
Annak megállapítására, hogy zsíros-e a fejbőre, szerezzen be mattító papírkendőt, és tapassza a fejére. Ha fejbőre túl sok faggyút termel, az nyomot fog hagyni a papíron.
Ha száraz a haja, akkor többnyire fakó, tapintása durva és nedvesen nehéz kibontani a csomókat belőle.

Pantene Lively Colour sampon
Pantene Lively Colour sampon
(26)

Pantene Lively Colour termékek

Fedezze fel most!

2. lépés: 3 perces hajmosás
Miután megvan a legmegfelelőbb sampon, vizezze be a haját langyos vízzel (ne túl forróval, mert az nem tesz jót a fejbőrnek), majd öntsön egy kis sampont a tenyerébe, és oszlassa el a hajon. Ujjbegyeivel körkörös mozdulatokkal, finoman masszírozza át a fejbőrét anélkül, hogy dörzsölné azt.
A fejbőr felélénkítéséhez finoman csipkedje meg a fejbőrt, gyorsan, egyenletes mozdulatokkal úgy, hogy közben ne húzza a hajat.

3. lépés: 2 perces öblítés
Alaposan öblítse le a haját! Az öblítés hatásfokát növelheti fehér ecettel vagy citromlével. Ettől fényesebb lesz a haj, mivel közömbösíthetjük a víz keménységét, ami a színmegfakulást okozza.

4. lépés: 12 perces ápolás
A törölközővel áttörölt hajra annak teljes hosszában vigyen fel hajpakolást (kivéve a hajtő területét.) Alaposan, tincsről-tincsre dolgozza bele a hajszálakba és hagyja kb. 10 percen át hatni, majd öblítse le!

5. lépés: 3 perces fésülködés
Egy széles fogazatú fésű segítségével a haj végétől a hajtő felé haladva kezdje el kibontani a gubancokat.

6. lépés: 6 perces szárítás
Egy törölközővel törölje finoman szárazra a haját. Ne dörzsölje azt, így elkerülhető hogy becsomósodjon és elektrosztatikus legyen.
A dús hatás eléréséhez hajtsa előre a fejét, és alulról fölfelé irányítsa a hajszárítót. A dús hatás fokozása érdekében használjon Pantene Instant Volume Booster volumennövelő sprayt.
Hajkefe használata szárításkor: Gyorsan szárítsa meg a tövek környékét forró levegővel, majd kevésbé meleg levegővel, hajkefe segítségével formázza meg haját.

7. lépés: 3 perc hajkefélés
A hajkefélés elengedhetetlen, mivel ez a legjobb módszere annak, hogy fejbőre vérkeringését fokozza, a haját felborzolja és eltávolítsa az esetleges szennyeződéseket. Egyes fodrászok azt tanácsolják, hogy reggel és este száz fésülő mozdulattal keféljük át a hajunkat. A mozdulatokat előre hajtott fejjel végezze el a száraz hajon, a nyaktól előrefelé és oldalról a fejtető felé.
Ezzel a harminc perces kényeztetéssel és néhány egyszerű művelettel haja visszanyeri ragyogását.


Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által