Fonott konty készítése

Fonott konty készítése

A reggeli tusolás, öltözés és sminkelés után sosem marad elég időnk a frizuránkra. A jó hír, hogy pár perc alatt csinos kontyot készíthetünk magunknak, mindössze tudni kell, hogyan. Íme a divatos fonott konty készítése pár lépésben.


Ezt a cikket a Pantene biztosította számunkra.


Minden reggel szembesülünk egy kérdéssel: mit kezdjek a hosszú hajammal? Ráadásul nem vagyunk mindannyian hajformázási- és konty szakértők, fodrászkellékeink is korlátozottak, és időnk sincs sok! Azért, hogy a személyiségéhez illő frizura elkészítését ne érezze olyan lehetetlen kihívásnak, mint a Mount Everest megmászását, találtunk egy megoldást: ez, a fonott konty! 

A hibátlan eredmény érdekében haját tegye simává, mivel így könnyebben formázható. Kiválasztottunk egy erre alkalmas termékcsaládot is: a Pantene Intensive repair termékeket.

A sampon és balzsam használatával tökéletesen ragyogó és sima hajat érhet el, a hetente egyszer alkalmazandó pakolás tovább javítja ezek hatékonyságát, és egy igazán okos termék, a szuflé (könnyű, tápláló hajhab) a formázáshoz ideális textúrájú hajat eredményez. Most, hogy haját felturbózta, kezdődhet a kontykészítés!

Az egyik, tetszőleges oldalon kezdje. Fogjon meg egy hajtincset a fül mellett és spirálszerűen kezdje el tekerni, a tarkó felé haladva, majd húzza feszesre, hogy ki ne bomoljon. Egyik kezével tartsa az első tincset, és a másik oldalon is végezze el a fenti műveletet.

Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
(1)

Pantene Nature Fusion - Strenght & Shine termékek

Fedezze fel most!

A két tincset fogja össze, mintha egy nyakszirtnél kezdődő lófarkat szeretne készíteni. Figyeljen arra, hogy a tincsek ne lazuljanak ki!

Ezután kezdődhet a fonás. Haja vastagságától és az elérni kívánt stílustól függően, szorosabban vagy lazábban fonja össze a két tincset.

Miután ezzel elkészült, a fonatot tekerje fel kontyba.

Hajtűvel rögzítse az így elkészült kontyot és lazítsa fel egy pár szál kihúzgálásával, mivel így természetesebb hatást érhet el.

Ezzel kész is a frizura! Romantikus és megkapóan nőies megjelenés csupán percek alatt! Minimális erőfeszítés, maximális eredmény! Tökéletes!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által