Fürdőszoba ötletek

Fürdőszoba ötletek

Otthonunkban a fürdőszobának kellene leginkább a béke és nyugalom szigetének lennie.


De mennyire tudunk ellazulni, ha soha nem találunk meg semmit, amire épp szükségünk van? A színek és egy praktikus fürdőszobai kiskocsi segítségével orvosolhatjuk a problémát.Amit ne tegyünk: Talán elsőre jó ötletnek tűnik, hogy a naponta használt fürdőszobai holmikat a kád peremén tároljuk, de korántsem bizonyul majd olyan remek megoldásnak, ha egy nap kedvenc fürdőolajunk egy óvatlan mozdulat következtében a földön apró darabokra törik..A terv: Keressünk kis méretű poharakat, tálkákat és más fürdőszobai holmik tárolására alkalmas tárgyakat! Ha otthon nem találunk ilyeneket, szerezzük be egy bolhapiacon vagy háztartási boltban. Igazítsuk a környezethez a kiskocsin található tárolók színeit - minden legalább részben harmonizáljon a fürdőszoba berendezésével! Fontos, hogy  a kiskocsi görgős legyen, mivel így könnyen tudjuk majd mozgatni a fürdőszobában.Első lépés: Poroljuk le a kiskocsit!Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Második lépés: Helyezzük az apró holmikat –  a fürdősó, a vattapamacs vagy a fülpálcikák – a tárolókba!Harmadik lépés: Gondosan rendezzük el a tárolókat a kiskocsin! Legfelülre kerüljenek a leggyakrabban használt dolgok, mint pl. a head & shoulders 2az1-ben sampon és balzsam.

Az eredmény: Most, hogy végre rend van a fürdőszobában és könnyen hozzáférhetünk kedvenc illatszereinkhez, mindössze egy teendőnk maradt: beülni és ellazulni egy kád meleg vízben.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!