Hajpánt készítés

Hajpánt készítés

Ma este randija lesz.


Szinte mindent eltervezett: a ruhát, a cipőt, a sminket… szuperül fog kinézni! Most szeretnénk bemutatni önnek egy egyedi hajdíszt. Íme, hogyan készítheti el saját hajpántját!

Szeretné elsajátítani egy fél óra alatt elkészíthető hajdísz fortélyát? Bemutatjuk az alapokat, amelyet aztán kedvére alakíthat!

Az olyan napokon, amikor kezelhetetlen a haja, fogja hátra egy hajpánttal, vagy készítsen egy modern, kócos hatású frizurát és díszítse hajpánttal –a változás meggyőző lesz! Az ilyen kellékekkel a legrakoncátlanabb hajat is elegánssá és egyénien stílusossá varázsolhatja.

Ehhez a könnyen elkészíthető hajpánthoz mindössze egy 20 cm-es gumiszalagra, két darab lapos bőr vagy műanyag pántra, egy ollóra, pillanatragasztóra, varrótűre, varrócérnára és egy mérőszalagra lesz szükség.

A hajpántra kerülő dísz elkészítéséhez vágjon le a bőr pántból egy kb. 20 cm hosszú darabot. Először formáljon egy hurkot, majd rá egy kisebb másikat, a kettő közé tegyen egy kevés pillanatragasztót és nyomja erősen össze. Ezt ismételje meg a másik oldalon is, majd vágja le a bőr pánt többi részét.

A hajpánt díszének befejezéséhez ragassza az elkészült ‘masni’ köré középre egy másik darab bőrszalagot (lásd a fotót). Ezután ragassza fel egy 38 cm-es bőrpántra, tetszés szerinti helyre! Néhány percig nyomassa le a pántot egy könyvvel vagy más nehezékkel, hogy a ragasztó erősen megtapadjon. A következő lépés a gumiszalag bevarrása. mérje meg fejkörfogatát, és győződjön meg arról, hogy a hajpánt majd szorosan illeszkedjen a hajába.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ejtsen egy kis, a gumiszalag szélességével megegyező nagyságú vágást a bőr pánt mindkét végén és csúsztassa bele a gumiszalagot. Varrja össze a gumiszalagot és a bőrpántot mindkét végén és jól dolgozza el.
Fontos, hogy az elkészült hajpánt tökéletesen illeszkedjen a hajba – biztosan maradjon benne, nehogy lecsússzon!

Ezzel kész is az egyszerűen elkészíthető, elegáns hajpánt! Mi most fényes arany színű bőrt használtunk, mivel ez remekül kiegészíti a fekete ruhát és a frizurára vonzza a tekinteteket, de ebből a hajpántból készíthet többet is, bármilyen színben!

Természetesen a figyelemfelkeltő, gyönyörű hajban nyoma sem lehet korpának. Ezért javasoljuk a head & shoulders termékek használatát, amely mindig magabiztosságot és vonzó külsőt nyújt Önnek. Jól esik, ha valaki közelünkbe lépve megdicséri hajunk finom illatát, amelyre a H&S Citrus és Mentol samponok használata a garancia!

Az elegancia iránti érzéken kívül, ezek a kis fortélyok és szépségápolási kellékek segítenek a leginkább abban, hogy mindig a legjobb formánkat hozzuk.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által