Haj hidratálás

Hajunk hidratálása

A gyönyörűen fénylő, egészséges haj kulcsa a gondos ápolás, amely nem kíván nagy szakértelmet, csupán kellő törődést és figyelmet.


Mindennapi gondoskodás
Hetente két-három alkalommal szakítson időt fejbőre ápolására! Akár a tévé előtt ülve is megmaszírozhatja a fejbőrét ujjbegyeinek segítségével, 1-2 percen keresztül. A körkörös mozdulatoktól megélénkül a vérkeringés és jobb lesz a hajhagymák vérellátása. A masszázs megakadályozza hogy a fejbőr kiszáradjon, és nem utolsósorban kellemesen lazító hatású.

Hidratáló ápolás
Haja frissességének megőrzésénél sok múlik azon, miként pótolja az elveszett nedvességet. Ahhoz, hogy az ismét egészségesen rugalmas és fényes legyen, rendszeres ápolás szükséges. A kíméletes Pantene pro-V sampon megfelelő ápolást nyújt a haj számára.
A sampon és hajbalzsam akkor lesz valóban hatékony, ha a hajtípusának megfelelő terméket választja, és a balzsamot 3-5 percig hagyja hatni a hajon. Ekkor kellőképpen hidratál, segít helyreállítani a hajszálak erejét, érezhető lágyságot eredményez és megakadályozza a hajvégek töredezését.

Pantene Color Therapy & Shine balzsam
Pantene Lively Colour balzsam
(6)

Pantene Lively Colour termékek

Fedezze fel most!

Gyengéd ápolás
Hajmosás után vizes haját csavarja törölközőbe, ne dörzsölje, csak hagyja, hogy az anyag magába szívja a vizet. Ne álljon neki hajkefével átfésülni a nedves hajat, hsználjon inkább széles fogazatú fésűt, de az a legjobb, ha ujjaival bontja szét a tincseket és formázza meg frizuráját. A hajszárítót csak a legalacsonyabb hőfokon használja, de ha teheti, hagyja a levegőn megszáradni tincseit. Kerülje az erős, vegyszeres beavatkozásokat mint pl. a festés, dauer, valamint a magas hőhatással járó hajvasalást és hajsütést is!


Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Alexa88

Alexa88

Jelentett

Szeretnék termékmintát rendelni. Köszönöm!

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által