Időt megtakarító frizuraötleteink

Időt megtakarító frizuraötleteink

Rohanásban telik a reggel? A legtöbb anyuka számára igen. Próbálja ki hajápolási és hajformázó ötleteinket, amelyek segítségével friss és rendezett külsővel léphet ki az ajtón.


Reggelente minden perc számít, hiszen a család minden tagjának időre kell elkészülnie. Az alábbi 5 fortély segítségével nem csupán rendezett külsővel hagyhatja el otthonát, de arra is marad ideje, hogy segítsen a gyerekeknek és tízórait csomagoljon! 

Egy jó vágás

Amennyiben a hajvágást kéthavonta megejti, frizurája minden nap jó formában lesz majd. Fodrászával ossza meg azt az információt is, mennyi idő áll rendelkezésére a hajformázáshoz, így mindezt figyelembe véve nyírhat   önnek frizurát.

A megfelelő hajszín

Bár sokan nem is gondolnák, azonban a megfelelően kiválasztott hajszín a formázáskor is nagy szerepet játszik. Nem csupán feldobja a haj külsejét, de segítségével kevesebb formázással érhetünk el dús hatást.  Válassza a könnyed „balayage” technikát, amely mélységet és játékosságot kölcsönöz a frizurának! 

Éjszakai védelem

Pantene Intensive Repair sampon
Pantene Intensive Repair sampon
(30)

Pantene Intensive Repair termékek

Fedezze fel most!

Ébredjen tökéletes hajra! Engedje, hogy hajszálai alvás közben regenerálódjanak: használja a Pantene Pro-V Repair & Protect olajat E vitaminnal, amely csillogó, ruganyos és  selymes hajat hagy maga után! 

Simítsuk el!

Túl sok a szálló, kósza hajszál és nincs ideje a hajmosásra illetve újraformázásra? Kapjon kézbe egy régi hajkefét és egy flakon hajlakkot, majd 2 perc alatt szelídítse meg az engedetlen fürtöket!

Állítson össze egy gyorskészletet!

Mindössze pár perc áll rendelkezésére az elkészüléshez? Hogy időt spóroljon meg, tartsa kellékeit egy helyen: csatokat, pántokat, gumikat, hajformázó eszközöket. A hullámcsatok rendezéséhez és egy helyen tartásához használjon mágnest!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

meggi

meggi

Jelentett

Szerintem nagyon sokat számít a jó hajvágás. Így, először is egy szuper fodrász kell, aztán jöhet a többi.

  • Jelentem
Ildi5707

Ildi5707

Jelentett

A termékmintákat nem kapom meg.Talán a postán keresztül elvész.

  • Jelentem
vartom

vartom

Jelentett

Sajnos valami okból eddig hiába rendeltem termékmintát egyszer sem kaptam meg.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által