Irigylésre méltó haj az ÚJ head & shoulders Thick & Strong extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray-nek köszönhetően

Irigylésre méltó haj az ÚJ head & shoulders Thick & Strong extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray-nek köszönhetően

Amikor képesújságot lapozgatunk, filmet nézünk vagy éppen szembejön velünk valaki az utcán, hányszot futott át az agyunkon, hogy ‘bárcsak nekem is olyan hajam lenne, hogy engem is észrevegyenek’?


Bárcsak gyönyörű, dús, erős és egészséges volna a hajam. Olyan, amely libbenésével magára vonzaná a tekinteteket. Olyan, amelyből dús lófarok, de akár borzolt frizura is készíthető…

Eljött a pillanat, hogy olyan haja lehessen, amilyenre mindig is vágyott! A head & shoulders egy ÚJ terméke azonnali előnyt jelent mindazoknak, akik dúsabb és erősebb hajra vágytak, valamint hosszantartó megoldást azok számára, akik a vékonyszálú haj problémájával küzdenek. Az innovatív head & shoulders Thick & Strong extra dús hatást kölcsönző hajápolót úgy tervezték, hogy egészen a fejbőrtől erősítse a hajszálakat, melynek köszönhetően a hajszálak ellenállóbbá válnak, valamint kevésbé hajlamossá a károsodásra, amit a hajhullás egyik elsődleges okozójaként tartunk számon.

A termék egy szofisztikált, ún. “hármas hatású, aktív komplexet” tartalmaz, amely azonnali és hosszantartó teltséget nyújt, ugyanakkor ellenállóbbá varázsolja a hajat. Naponta egyszer a szokásos módon, hajformázás előtt, nedves és száraz hajon egyaránt alkalmazható. A készítmény többféle vitamint ötvöz magában: B5 vitamint, amely bőrnyugtató és a bőr nedvességtartalmát serkentő hatásáról ismert; B3 vitamint, amely segít megerősíteni a fejbőr védőrétegét. A készítmény hatóanyagait szakértelemmel állították össze, hogy azok minden egyes hajszálat belülről erősítsenek meg, és a fejbőrt is hatékonyabban megvédjék az irritáló külső behatásoktól. A hajat és a fejbőrt egyaránt célzó kettős megközelítés eredményeként a hajápoló spray véd és erősít, illetve megakadályozza a problémák újbóli megjelenését.

Annak bemutatására, hogy az új termékcsalád hogyan kölcsönöz hajának irigylésre méltó külsőt, Peter Lux a head & shoulders kreatív szépségápolási igazgatója hét lenyűgöző frizurát alkotott meg, amelyek mind a Thick & Strong extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray alkalmazásával készíthetők el. Peter Lux így jellemezte munkáit: “Az általam választott frizurák tökéletesen alkalmasak arra, hogy nap mint nap dicsekedjünk hajunk teltségével. Ez az ún. ‘Wow’, (azaz Hűha!) haj, amelytől barátnői irigykedve néznek önre és amely minden tekintetet magára vonz!”

Az extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray egyike a Thick Strong termékcsalád három tagjának. A termékcsaládban található sampon és a balzsam a haj és a fejbőr erősítése és javítása révén hosszantartó előnyöket nyújt használói számára. A termékcsalád head & shoulders signature technológiával is rendelkezik, amely 100%-os korpamentességet biztosít. A három lépésből álló hajápolási rutin az alábbi előnyöket nyújtja:

Head & Shoulders Moisturizing Scalp Care
Head & Shoulders Moisturizing Care Korpásodás Elleni Sampon
(22)

Head & Shoulders Moisturizing Care Korpásodás Elleni Sampon

Fedezze fel most!
  1. Véd: az olyan problémák kiküszöbölésével, mint a fejbőr és a haj korpásodása
  2. Erősít: a hajszálakat már közvetlenül a hajmosás után megerősíti
  3. Megelőz: javít a fejbőr védőrétegén és egészen a fejbőrtől erősíti a hajszálakat az idővel egyre dúsabb és erősebb hajért.

Ne várjon tovább! Itt az ideje, hogy az ön „wow” hajára is irigykedve tekintsen környezete.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

tigram

tigram

Jelentett

ÚJ head & shoulders Thick & Strong extra , tényleg, erősebb és dúsabb hatást vált ki, nem csalódtam.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek