Itt az ideje a ’haj-magabiztosságnak’!

Itt az ideje a ’haj-magabiztosságnak’!

Frizuránk állapota nagy mértékben befolyásolja egy napunkat; van, hogy madarat lehetne velünk fogatni jókedvünkben, ugyanakkor be is árnyékolhatja azt.


Ha azt érezzük, hogy hajunk vékony és erőtlen, az kedvünket szegheti és ilyenkor kerüljük a társaságot. Elveheti önbizalmunkat és nyomasztóvá válhat, ahogy nap mint nap küzdenünk kell azért, hogy hajunk a lehető legszebbnek és legdúsabbnak hasson.
Nos, ön mennyire magabiztos a haját illetően? Töltse ki az alábbi kvízünket és tudja meg, mit árul el önről a haja! Ezek után a megfelelő tudás birtokában varázsoljon magának olyan frizurát, amelyet minden nap büszkén viselhet:

 1. Szokott irigykedni mások hajára, amikor azt gondolja: “én is ilyet szeretnék!”?
  1. Soha! Imádom a hajam, miért akarnám másét?!
  2. Néha igen, ha valakinek tényleg nagyon jó a frizurája.
  3. Mindig irigykedem.
 2. Van hogy hajának “rossz napja” van?
  1. Szerencsére nincs, az szörnyű lenne.
  2. Előfordul, de nem mindig.
  3. Minden nap így érzek.
 3. Olyan dús a haja, amilyennek szeretné?
  1. Igen. Dúsnak dús, de jó volna ha picit erősebb lehetne.
  2. Néha úgy érzem hogy rendben van, azonban időnként nem ártana neki egy kis volumen-turbó.
  3. Sajnos nem – olyan vékonyszálú a hajam, hogy nem is tudom mihez kezdjek vele.
 4. Melyik a kedvenc frizurája?
  1. Akár egy trendi legyező-haj vagy egy fejtetőn megformázott konty – bármi ami megmutatja a hajam.
  2. Rendszerint a biztonságra törekedve egyszerűen felfogom, vagy lófakat készítek be.
  3. Annyira vékonyak és eéjgyengültek a hajszálaim, hogy nem kötöm fel őket.
 5. Társaságban ön:
  1. Mindenkivel beszélget – imád új emberekkel találkozni és ismerkedni.
  2. Inkább a barátai társaságát kedveli, de nyitott az új ismeretségekre.
  3. Meghúzódik a háttérben és azokkal beszélget, akiket ismer.
 6. Milyen az öltözködési stílusa?
  1. Minden ami feltűnő, csillog és villog.
  2. Attól függ, mit csinálok épp – de legtöbbször valami színes fölsőt hordok egy sötét szoknyával.
  3. Többnyire feketét hordok, amivel beolvadhatok a tömegbe.

Amennyiben az ön legtöbb válasza ‘A’:
Ön egy dús hajú díva, akinek egyáltalán nincs szüksége extra önbizalomra! Hajfürtjeinek ápolását ötösre teljesítette, azonban figyeljen arra, hogy fejbőrét is megfelelően ápolja, hiszen mndez alapját képzi csábító fürtjeinek. A head & shoulders Thick & Strong sampon és balzsam már az első mosástól igen hatékony korpásodás elleni előnyökkel szolgálnak, és segítenek megóvni a hajat a káros hatásokkal szemben anélkül, hogy elnehezítenék a hajszálakat. A frizura, amely haja dússágát leginkább megmutatja, az az ún. “kaptár konty”, amely noha egyszerű, mégis magára vonja a tekinteteket.

Head & Shoulders Moisturizing Scalp Care
Head & Shoulders Moisturizing Care Korpásodás Elleni Sampon
(22)

Head & Shoulders Moisturizing Care Korpásodás Elleni Sampon

Fedezze fel most!

Amennyiben az ön legtöbb válasza ‘B’:
Ön viszonylag elégedett a hajával, de nincs odáig tőle.. Van azonban megoldás arra, hogy ezen változtasson. Próbálja ki a head & shoulders Thick & Strong termékcsaládot! A sampont, balzsamot és extra dús hatást kölcsönző hajápolót tartalmazó kollekció tagjai együtt a megfelelő ápoló- és hidratáló összetevőket tartalmazzák, melyek helyreállítják a haj dússágát, miközben védlmet nyújtanak a korpa ellen. A napi használatra tervezett, extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray megnöveli a hajvolument. Használja bármikor, amikor csak haja önbizalomhiányban szenved. Frizuratippünk: nem kell minden esetben ragszkodnia a jól bevált hajformákhoz! Próbálja ki ezt a trendi, oldalra befont lófarkat, hogy a partin mindenki a beszélőpartnere lehessen!

Amennyiben az ön legtöbb válasza ‘C’:
Haját illetően ön kissé szégyenlős. Úgy tűnik ráférne önre egy kis önbizalom ahhoz, hogy a figylem középpontjába kerülhessen. Ne hagyja hogy vékonzsyálú haja miatt kimradjon a buliból! A legjobb módszer, ha életet visz hajtincseibe: ez gondoskodik arról, hogy a nap során mgforduljanak ön után! A head & shoulders Thick & Strong termékcsalád azonnali és hosszantartó előnyökkel szolgál, miközben segít helyreállítani a haj erejét a fésülés okozta káros hatásokkal szemben, hogy frizurája lélegzetelálllítóan tündökölhessen már egy hát elteltével! A legjobban egy klasszikus módon beszárított frizurával tudja megvillantani átalakult hajtincseit, amely noha egyszerű, azonban hatékony. Ezzel a ragyogó frizurával, valamint a head & shoulders nyújtotta segítséggel visszatérhet hajának önbizalma!Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek