Létezik, hogy világszerte több millióan tévednek?

Létezik, hogy világszerte több millióan tévednek?

Ön tudta, hogy a korpa az egyik leggyakoribb fejbőr- és bőrgyógyászati probléma, amely életük valamely szakaszában - kortól és nemtől függetlenül - az emberek több, mint 50%-át érinti világszerte?


Sokan helyesen beazonosítják, mivel hajukon és vállaikon látható korpapikkelyek jelennek meg. Azonban az első tünetek, - mint például a fejbőr száraszsága, kipirosodása és viszketése, - sokkal korábban jelentkeznek.

A Head & Shoulders "Magyarország harcba szállt a korpával" mozgalom a korpásodás széles körű problémájára próbálja felhívni a figyelmet. A bőrgyógyászok által is ajánlott Head && Shoulders samponok és balzsamok nem csupán hatékonyak a korpával szemben, de ápolják is a fejbőrt és egészséges, ragyogó, akár 100%-ig korpamentes* hajat hagynak maguk után.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A Head & Shoulderst használók közül világszerte több millióan** tévedhetnek!

Csatlakozzon a "Magyarország harcba szállt a korpával” mozgalomhoz! Rendeljen tesztcsomagot és élvezze az egészséges fejbőrt és korpamentes hajat egy életen át*!

*

**

látható korpa, rendszeres használat mellett

Europanel háztartási adat, 2014 április - 2015 március

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által