Miért bukkanhat fel újra és újra a korpa?

Miért bukkanhat fel újra és újra a korpa?

A korpásodás elleni küzdelem legnagyobb kihívása a probléma visszatérése. Ez többnyire akkor következik be, ha a kezelés rendszertelenül történik; ilyenkor mind a tünetek, mind pedig a probléma okozója újból felüti a fejét.


A korpásodás fő okozója a Malassezia Globosa elnevezésű gombafaj, amely mindenki fejbőrén megtalálható és a fejbőr által termelt faggyúmirigyek táplálják. Noha alapvetően e mikroorganizmus természetes közege a fejbőr, mégis előforulhat, hogy allergiás reakciót kiváltva viszketést, bőrpírt eredményez. A gomba működésének köszönhetően a fejbőr hámsejtképződése felgyorsul, és a kutikula apró, fehér pikkelyek formájában leválik.

A korpásodás elleni hatékony küzdelem legfontosabb része, a megfelelő korpásodás elleni termék szisztematikus használata, valamint a fejbőr ápolása. Cink-piriton (CPT) tartalmuknak köszönhetően a Head & Shoulders samponok és balzsamok hatékonyan veszik fel a harcot a korpával szemben* és kellően gyengédek ahhoz, hogy akár minden nap használjuk őket.

A korpásodást és annak elburjánzását számos tényező befolyásolhatja: a hormonok, a stressz, a táplálkozási szokások, vagy az egyéb környezeti hatások. A közelmúltban végzett Head & Shoulders kutatások kimutatták, hogy a külső, oxidatív stressz - mint például a hő, izzadás és légszennyezettség - fokozhatják a korpásodás problémáját.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A jelek szerint a korpásodás problémájával küzdők fejbőre szokatlanul nagymértékű oxidatív stressznek van kitéve. Épp ezért a Head & Shoulders samponok és balzsamok most egy olyan "Scalp Shield" (vagyis fejbőrpajzs) technológiát alkalmaznak, melynek szabadalmazott formulája egy láthatatlan védőréteget képez a fejbőrön, így folyamatos védelmet nyújt az említett tényezők ellen.

A Head & Shoulderst használók közül világszerte több millióan** tévedhetnek!

Csatlakozzon a "Magyarország harcba szállt a korpával" mozgalomhoz! Rendeljen tesztcsomagot és élvezze az egészséges fejbőrt és korpamentes hajat egy életen át*!

*

**

látható korpa, rendszeres használat mellett

Europanel háztartási adat, 2014 április - 2015 március

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által