Ön biztos a haja egészségében?

Ön biztos a haja egészségében?

Az egészséges és dús haj nem csupán a genetikai adottságokon múlik – a head & shoulders segítségével megtudhatja, hogyan lehet az ön haja is gyönyörű, dús és erős.
A vékonyszálú, elgyengült haj problémájával sok nő nap mint nap szembesül. Azt érezhetjük, hogy nem létezik olyan megoldás, amely révén nekünk is lenyűgözően gyönyörű hajunk lehetne. Azonban az egészséges fejbőr és a gyönyörű, dús és erős haj közötti összefüggés felismerése hozzásegítette a head & shoulders kutatóit e probléma megoldásához.

Ön szakértő a fejbőr és az egészséges haj témájában? Megtudhatja, ha válaszol az alábbi kvíz kérdéseinkre!

  1. Igaz vagy hamis? A korpa hajhulláshoz vezethet.
  2. Igaz vagy hamis? – A fejbőr egészsége hatással lehet hajunk növekedésére.
  3. Igaz vagy hamis? – A száraz fejbőr hajlamosabbá teszi hajunkat a hajhullásra.

Amennyiben mindhárom fenti kérdésre igennel válaszolt, gratulálunk!
A korpa hatással van a hajnövekedés alapját biztosító fejbőr állapotára. A legújabb kutatások szerint a hajrost minőségét befolyásolja a korpa jelenléte. Magát a hajrostot károsíthatja a korpára adott reakció: a fejbőr vakargatása. A vakarást a száraz és kényelmetlen érzetet okozó fejbőr váltja ki belőlünk. A fejbőr kiszáradásakor a bőr veszít nedvességtartalmából, mivel a külső behatásokat megakadályozó védelmi funkciója csökken. Mindez együttesen azt eredményezi, hogy hajunk könnyebben károsodik és törik.

A bőrgyógyászok 90%-a szerint a jó állapotban lévő fejbőr az erős és egészséges külsejű haj alapvető feltétele.* Dr. Lefkowicz, a head & shoulders bőrgyógyásza, erről ezt mondja: ‘A fejbőr a hajnövekedés alapja. A hajhullás csökkentésében alapvető fontosságú, hogy a megoldást a haj növekedésének alapjából kiindulva keressük. Ezért, amikor gyönyörű küllemű hajról van szó, mindenképpen a probléma gyökerénél kell kezdenünk, a head & shoulders használatával.’

Head & Shoulders Moisturizing Scalp Care
Head & Shoulders Moisturizing Care Korpásodás Elleni Sampon
(22)

Head & Shoulders Moisturizing Care Korpásodás Elleni Sampon

Fedezze fel most!

A fejbvőr és haj szakértői e tudás birtokában fejlesztették ki a head & shoulders Thick & Strong termékcsaládot, amelybe három technológiailag korszerű termék tartozik: sampon, balzsam és egy innovatív, extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray. Együttes használatuk megakadályozza, megvédi és megerősíti a hajat és a fejbőrt. E termékek rendkívül hatékony korpásodás elleni hatást nyújtanak már az első hajmosástól, hozzájárulnak a fejbőr normalizálásához és védőrétegének megerősítéséhez. Ezért a termékcsalád együttes alkalmazása a hajnak kétszer olyan dús hatást kölcsönöz!

A hajnak extra dús hatást kölcsönző hajápoló készítmény tudományosan bizonyított hatást kifejtő bőrápoló összetevőket tartalmaz az ún. ‘hármas hatású, aktív komplex’ formájában, amely jótékony hatást fejt ki a hajra és a fejbőrre egyaránt. A hármas hatású, aktív komplex célzottan ötvözi magában az alábbi hatóanyagokat:

  • panthenolt (pro-vitamin B5), amely nyugtató és bőr nedvességtartalmát serkentő tulajdonságairól ismert,
  • niacinamidot (B3 vitamin), amely segít megerősíteni a fejbőr védőrétegét,
  • és koffeint, amely serkenti a mikrocirkulációt és javítja a vérellátást.

A termékcsalád használata azonnali és hosszantartó, láthatóan dúsabb hatást kölcsönöz a hajnak. A tudósok kimutatták, hogy a Thick & Strong termékekkel kezelt haj kevésbé törékeny és rugalmatlan, azaz alapvetően egészségesebbé és erősebbé vált.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek