Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam – Kérdések és válaszok 2015. március

Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam – Kérdések és válaszok 2015. március

Kérdések és válaszok


K: Mit kell tudni a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsamról?

V: A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam a Pantene forradalmian új, zuhany alatt használható balzsama. A kifejezetten a vékonyszálú hajhoz készült, pehelykönnyű hab a hajszálak elnehezítése nélkül nyújt megfelelő táplálást a haj számára. 

K: Miért bocsátotta piacra a Pantene a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsamot?

V: Az egészséges hajápolás területén már 70 éve kutatásokat folytató Pantene alaposan tanulmányozta a fogyasztók hajápolási igényeit, és arra a következtetésre jutott, hogy a vékonyszálú hajjal rendelkező nők gyakran elmulasztják a kondicionálást attól tartva, hogy az általuk használt balzsamok elnehezítik hajszálaikat. Fontos megjegyeznünk, hogy a vékonyszálú az egyik legtörékenyebb hajtípus, épp ezért szüksége van a balzsamok által kínált extra ápolásra. Ezért fejlesztette ki a Pantene az új Pro-V Air-Light habbalzsamot, amely a hajszálak elnehezítése nélkül fejti ki gubancoldó, tápláló és védelmet nyújtó hatását a vékonyszálú hajon. 

K: Kinek javasolt a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam használata?

V: A Pro-V Air-Light habbalzsam kifejezetten a vékonyszálú hajjal rendelkező nők számára jelent tökéletes megoldást. Nem ajánlott a vastagszálú hajhoz, mivel ehhez a hajtípushoz más, szintén kiváló minőségű Pantene balzsamok szolgálnak. 

K: Miben különbözik a vékonyszálú haj a többi hajtípustól?

V: A vékony hajszálak felépítése jelentősen eltér a vastagokétól. A vékony hajszálak átlagosan 20 mikron vastagságúak, azaz körülbelül 20%-kal vékonyabbak, mint az erős vagy sprőd szerkezetűek. Mi több, minden egyes vékony hajszál a többi hajtípushoz viszonyítva akár 50%-kal kevesebb proteint és keratint tartalmazhat, noha alapvetően ezek határozzák meg azok erősségét. Ez azt jelenti, hogy a vékonyszálú haj nagyobb eséllyel válik lelapulttá. Általában egyenesebb is, mint vastag társai, és kevésbé maradnak meg benne a hullámok. Végül, de nem utolsó sorban a vékonyszálú haj gyengébb és fogékonyabb lehet a sérülésekre, például a hajvégek töredezésére vagy szétnyílására. 

K: A vékonyszálú hajjal rendelkező nők miért használnak kisebb valószínűséggel balzsamot, mint a vastagszálú, dús hajúak?

V: A vékony hajszálak a természetes felépítésük miatt hajlamosak lelapulni. Ha egy egyszerű balzsamot használunk a vékonyszálú hajhoz, akkor az még inkább lelapul, mivel a vékony hajszálak nem bírják el az őket bevonó balzsam súlyát. Ezért a vékonyszálú hajjal rendelkező nők gyakran követik el az alábbi hajkondicionálási hibákat: 

 • Túl kevés balzsamot használnak, így a hajszálak többségébe nem jut elég hatóanyag, illetve nem válnak ellenállóvá a külső hatásokkal szemben. 
 • Csak ritkán, vagy egyáltalán nem használnak balzsamot, így a természetüknél fogva gyengébb felépítésű, vékony hajszálak még fogékonyabbá válnak a sérülésre. 
 • Túlzott öblítést végeznek. Ez, eltávolíthatja a vékony haj számára védelmet nyújtó összetevőket, nem beszélve a festett hajra gyakorolt kedvezőtlen hatásairól. 

K: Mi az a technológia, ami a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsamot a tökéletes megoldássá teszi a vékonyszálú hajjal rendelkező nők számára?

V: A pehelykönnyű hab forradalmi újításnak számít, a hab kifújásakor keletkező buborékokkal egyetemben. A termék használata során a kondicionáló hatóanyagokat buborékképző elemek dúsítják, amelyek tökéletesen elegyednek egymással, amikor a flakonból a kezünkbe nyomjuk a keveréket. Amint levegővel érintkezik, a pehelykönnyű, laza hab felveszi végleges alakját, a buborékok pedig felduzzadnak, hogy egyenletesen eloszlassák a kondicionáló hatóanyagokat, és gyors felszívódás révén legbelülről táplálják a hajat. A rendkívüli alapossággal megtervezett buborékok épp a megfelelő pillanatban pukkannak ki, mivel ha ez túl hamar bekövetkezne, akkor a hab egyenetlen réteget alkotna a hajon. Viszont ha túl későn durrannának ki, akkor nem jutna elegendő tápanyag a hajszálakba. 

K: Hogyan fejti ki a hatását a hajszálak belsejéből kiindulva a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam?

V: Amint a pehelykönnyű habbalzsam a nedves hajjal érintkezik, azonnal mélyen behatol a hajszálakba és legbelülről kiindulva hidratálja azokat, majd gyorsan és könnyen kiöblíthető. Fontos, hogy a pehelykönnyű habbalzsamot használó, vékonyszálú hajjal rendelkező hölgyek először olyan samponnal mossák meg hajukat, amely hajkárosodás ellen védelmet nyújtó antioxidánsokat tartalmaz. A termék nemcsak gyengéden tisztítja a vékonyszálú hajat, hanem védelmet nyújt az ásványi szennyeződésekkel szemben. 

K: Tartalmaz-e hisztidint a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam?

V: A Pantene Pro-V Air-Light hajbalzsam forradalmi újítása a benne található buborékokban rejlik. Ezeket úgy tervezték, hogy csak a megfelelő pillanatban pukkanjanak ki, mivel ha ez túl hamar bekövetkezne, akkor a hab egyenetlen réteget képezne a hajon, késleltetve viszont nem jutna elegendő hatóanyag a hajszálakba. A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam mélyen behatol a hajszálak belsejébe, könnyen kiöblíthető és nem tartalmaz hisztidint. A vékonyszálú hajjal rendelkező nőknek javasoljuk, hogy a habbalzsamot egy antioxidáns technológiájú Pantene samponnal együtt használják, amely védelmet nyújt az ásványi szennyeződésekkel szemben. 

K: Úgy tudom, hogy gyakorta használnak szilikont a balzsamokban, amely elnehezíti a hajszálakat. Tartalmaz-e szilikont az új Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam?

V: A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam nem tartalmaz szilikonféléket, így nem hagy maga után maradványokat, amelyek elnehezítenék a hajszálakat. 

K: Mi a különbség a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam és a többi Pantene balzsam között?

V: Az összes Pantene Pro-V balzsam táplálja a hajat, védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben, valamint gátolja a gubancolódást, ami minden hajtípus számára elengedhetetlen. Az egyetlen különbség az, hogy a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam a hab jóvoltából a hajszálak elnehezítése nélkül kondicionálja a vékonyszálú hajat, míg a többi Pantene balzsam más hajtípus számára nyújt megfelelő módon ápolást. 

K: Használhatom-e a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsamot vastag vagy göndör hajra?

Pantene intenzív hajregeneráló spray
Pantene intenzív hajregeneráló spray
(5)

Pantene Rapair & Protect termékek

Fedezze fel most!

V: A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam noha minden hajtípuson alkalmazható, azonban kifejezetten a vékonyszálú haj igényeinek megfelelően tervezték. Tökéletes megoldást jelent a vékonyszálú hajhoz, így a legjobb eredmények is ennél a hajtípusnál érhetők el vele. A normál vastagságú vagy vastagszálú hajjal rendelkező hölgyek számára más Pantene balzsamot javaslunk, amelyek célzottan jelentenek megoldást az adott hajtípusnak. 

K: Az átlagos balzsamok káros hatással vannak a vékonyszálú hajra?

V: Az átlagos balzsamok nem károsítják a vékonyszálú hajat, azonban elnehezíthetik a hajszálakat, illetve zsírosodást eredményezhetnek a hajtöveknél. Ezért alkotta meg a Pantene Pro-V a kifejezetten vékonyszálú hajjal rendelkező nők igényeinek megfelelő habbalzsamot. 

K: Hogyan kell használni a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsamot?

V: A habot a zuhany alatt kell nedves hajra felvinni minden egyes hajmosás alkalmával, csakúgy, mint a többi balzsamot: 

 • 1. lépés – Vigyen fel egy tenyérnyi habot (hosszú haj esetén többet) a hajra, és gyengéden oszlassa el a haj teljes hosszán! A habot úgy tervezték, hogy az eloszlatását követően összeessen a hajon, így nyújtva átfogó tápláló hatást a haj számára. 
 • 2. lépés – Öblítse le! A felesleges hab pár másodperc alatt leöblíthető a hajról, amely érezhetően tisztább lesz, mint számos más balzsam használata esetén, amelyek gyakran csúszós tapintásúvá változtatják a tincseket. 
 • 3. lépés – Formázza a haját a megszokott módon – élvezze a könnyedséget! 


K: Milyen gyakran kell használni a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsamot?

V: A Pantene Pro-V Air-Light habbalzsamot ajánlott minden samponos hajmosás alkalmával, a teljes hajápolási rutin részeként használni a vékonyszálú haj tisztításához, táplálásához és megóvásához.

K: A jövőben is meg tudom-e majd vásárolni az eddig használt, kedvenc balzsamomat?

V: Igen. A Pantene balzsamok már létező kínálatát egészítjük ki a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsammal, minden egyes termékcsalád esetében. 

K: Kapható-e különféle változatokban a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam?

V: Igen, a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam különböző változatokban kapható. Mindegyik a vékonyszálú haj szükségleteinek megfelelő kondicionálást nyújtja anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. Továbbá: 

 • A vékonyszálú, károsodott hajat a Pantene Pro-V Air-Light Repair & Protect habbalzsam könnyen kifésülhetővé, selymesen puhává és lágy esésűvé varázsolja. 
 • A vékonyszálú, lelapuló haj a Pantene Pro-V Air-Light Extra Volume habbalzsam használatától könnyen kifésülhetővé, láthatóan egészségessé és dús hatásúvá válik. 
 • A vékonyszálú, gyenge hajnak a Pantene Pro-V Air-Light Thick & Strong balzsam könnyen kifésülhető, láthatóan dús és a formázás okozta káros hatásokkal szemben ellenálló hajat kölcsönöz. 
 • A vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos hajat a Pantene Pro-V Air-Light Aqualight habbalzsam könnyen kifésülhetővé, láthatóan egészséges megjelenésűvé és lágy esésűvé varázsolja. 
 • A vékonyszálú, festett vagy melírozott hajat a Pantene Pro-V Air-Light Color Protect habbalzsam segít megóvni a formázás okozta káros hatásokkal szemben, miközben könnyen kifésülhető és egészségesen ragyogó külsőt kölcsönöz számára. 


K: Milyen más Pantene termékeket használjak a Pantene Pro-V Air-Light habbalzsam mellett?

V: Az optimális eredmény érdekében használja a habbalzsamot az igényeinek legjobban megfelelő termékcsalád samponja után. Például: 

 • Használja a Pantene Repair & Protect sampon után, hogy a vékonyszálú, károsodott haját selymesen puhává és lágy esésűvé varázsolja. 
 • Használja a Pantene Extra Volume vagy Sheer Volume sampon után, hogy az elnehezült, lelapult haj láthatóan egészséges és dús hatású legyen. 
 • Használja a Pantene Thick & Strong sampon után, hogy a gyenge, vékonyszálú haját ellenállóbbá és egészségesen vastag megjelenésűvé változtassa. 
 • Használja a Pantene Aqua Light sampon után, amitől a vékonyszálú, zsíros haj láthatóan egészséges és lágy esésű lesz. 
 • Használja a Pantene Color Protect sampon után, hogy a vékonyszálú, festett vagy melírozott hajat ragyogóvá és láthatóan egészségessé varázsolja. 
 • A vékony szálú, festett vagy melírozott haj számára a Pantene Pro-V Air-light Color Protect habbalzsam ragyogóan egészséges külsőt kölcsönöz. 


A PANTENE® PRO-V MÁRKÁRÓL: 

A Pantene® Pro-V a különböző termékcsaládok széles palettáját kínálja, hogy segítsen minden nőnek egészségessé, erőssé és gyönyörűvé varázsolni a haját. A Pantene® Pro-V jelenleg elérhető termékei: [Pantene termékcsaládok a helyi piac szerint]. A Pantene kutatóintézete közreműködik a Pantene Pro-V technológiák kifejlesztésében. A 2012-ben Genfben (Svájc) megalapított intézet modern megtestesítője a Pantene azon elkötelezettségének, miszerint az egészséges hajápolás vezető szakértőivel közösen együttműködésre lépjen. Tizenkét vezető független hajápolási szakértő és hét rangidős P&G kutató közreműködésével dolgoznak az egészséges hajápolás lehetőségeinek kutatásán.

A Pantene termékei országszerte kaphatók a drogériákban, a hiper- és szupermarketekben, valamint a nagykereskedőknél. Az árak meghatározása kizárólag a viszonteladó hatáskörébe tartozik! A termékek javasolt fogyasztói ára eltérhet.

 A PROCTER & GAMBLE VÁLLALATRÓL

A P&G világszerte közel ötmilliárd embert szolgál ki márkáival. A vállalat az egyik legerősebb portfólióval rendelkezik a megbízható, minőségi és piacvezető márkákból, amelyek közé tartozik az Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Jar®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers® és Pantene®. A P&G közössége világszerte körülbelül 70 országban tevékenykedik. A legfrissebb hírek és további tudnivalók a P&G vállalatról és márkáiról a http://www.pg.com weboldalon találhatók.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Mária56

Mária56

Jelentett

Szeretném kipróbálni a terméket.

 • Jelentem
Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által