Téli hajápolás

Téli hajápolás

4 egyszerű módszer, melyekkel a korán sötétedő hónapokban is ragyoghat hajunk.


A tél az ünnepek, a pihenés – és a száraz, szálkás haj szezonja! Egy kis extra odafigyeléssel hajunk a hidegebb időjárás ellenére is egészséges, kezelhető és fényes maradhat, plusz a családi és ünnepi fényképeken is csodásan festhet majd! Az alábbi 4 megoldás segítségével hajunk egész télen átmegőrizheti csúcsformáját.

1. Hidratáció

A kinti hideg téli levegő, majd a benti meleg kombinációja, teljesen kiszárítja a hajat. Ennek elkerülése végett, kezeljük ugyanúgy a hajunkat mint a bőrünket, és hidratáljuk a szervezetünket:

Használjunk otthon párásítót, hogy nedvesebb legyen a levegő.

Igyunk sok folyadékot!

Fogyasszunk leveles zöldségeket, pl. spenótot vagy kelkáposztát.

A sprőd és elektrosztatikus hajvégek elkelrülése érdekében használjunkhajon hagyható balzsamot!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

2. Ügyeljünk a hajformázásra!

Azagyonformázott frizura nem biztos, hogy a téli hónapok során kimondottan szerencsés, a hideg ugyanis így még nagyobb károkat tehet hajunkban. Pihentessük frizuránkat, pl. egy napra hagyjuk ki a hajszárító, vagy a hajvasaló használatát! Mielőtt az utcára mennénk, hagyjuk hajunkat természetes úton megszáradni.Rendszeresen vágassuk vissza a hajvégeket és ne hagyjuk, hogy eltöredezzenek.Használjunk olyan termékeket, melyek erőteljesen hidratálnak, pl. Pantene Silky Moisture Whip és Herbal Essence Split End Protector samponokat!Kerüljük az alkohol vagy szilikon bázisú termékeket, ezek ugyanis még jobban kiszárítják a hajat!

3. Télen hordjunk sapkát!

A sapka nagyszerű védelmet nyújt a meglehetősen zord környezeti tényezőkkel szemben, azonban senki sem szereti, ha haja lelapul. Ahhoz, hogy frizuránk ruganyos maradjon:

A hosszú hajat kössük föl kontyba vagy lófarokba, mielőtt betűrnénk a sapka alá. A túl laza, vagy túl kócos hajtöveket rázzuk helyre! A közepesen hosszú hajat simítsuk mindkét oldalon hátra, majd fogjuk össze gumival! A rövidebbhajtincseketcsavarjuk meg éshajtsukhátra.

4. Hidratáció mindenek felett

Ellenőrizzül, hogy a hajtípusunknak megfelelő sampont használunk-e! A durva tapintású, göndördő hajnak intenzív, míg a finomabb szálú hajnak gyengédebb kezelésre van szüksége, hogy a hajszálak ne nehezüljenek el. A balzsamot és a pakolásokat a fejbőrtől 3-4 cm-re, (a hajtövét kikerülve) vigyük fel a haj teljes hosszában, egészen a hajvégekig. Mélykondícionálót, vagy hidratáló pakolást hetente alkalmazzunk, ehhez pl. az Aussie 3-perces csodatévő balzsamot (3-Minute Miracle Deep Conditioner) ajánljuk.Használjunk 2az1-ben sampont és balzsamot, majd a leöblítés után még egyszer vigyünk fel balzsamot a hajvégekre.A haj fényének és ragyogásának helyreállításához dörzsöljünk argán- vagy kókuszolajat a nedves vagy száraz hajra, és hagyjuk rajta rövid időre, de akár egész éjszakára is. A H&S természetes hajolaj organikus összetevőket tartalmaz, és alkalmazható bármely hajtípusra.

Most, hogy hajunk már nagyszerűen mutat a téli szezonban is, jöhet a fényképezkedés!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

ZSAmot5711

ZSAmot5711

Jelentett

Öregedő fejem ékét,a hajamat szeretném tesztelni.

  • Jelentem