Természetes elegancia: frizura-trendek a Pantene Pro-V-től

Természetes elegancia: frizura-trendek a Pantene Pro-V-től

A lezser és természetes találkozása az időtlen eleganciával


ez a kombináció divatos hajat varázsol, különösen a meleg nyári hónapokban! Pontosan ebben a szellemben alkotta meg Sascha Schütte, a Pantene Pro-V hajszakértője Nazan Eckes-nek, a márka nagykövetének két olyan frizuráját, melyek két elemet egyesítenek tökéletesen: a lágy hullámokat és egy elegáns copfot.

Pillantás a divatra: Lágy hullámok
Akár nappalra, akár éjszakára – a lezsertermészetesség és az összetéveszthetetlen csillogás kombinációjának köszönhetően ezek a lágy hullámok garantálják a tökéletes megjelenést. Így készül a frizura – tippek Sascha Schütte-től

Hővédelem: amikor haja formázásához hajszárítót, hajsütővasat vagy hajvasalót használ, az erősen igénybe veszi a hajat.. Annak megelőzésére, hogy kárt tegyen a hajában, a Pantene Pro V Instant Damage Repair Spray az ideális választás. Egyszerűen csak permetezzen belőle egyszer-kétszer a nedves hajra!

A helyes hajszárítás: ezután teljesen szárítsa meg a haját alacsony hőmérsékleten. Ez egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe, de kíméletesebb a hajjal. Szintén lényeges, hogy folyamatosan tartsa a hajszárítót mozgásban, és ne irányítsa egy helyre.

Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
(1)

Pantene Nature Fusion - Strenght & Shine termékek

Fedezze fel most!

Hullámos frizurák: a hajformázáshoz a hajsütővas helyett használhat hajvasalót. Ehhez a hajszárítóval teljesen megszárított hajat vasalja nagy, szétválasztott tincsekben, melyeket lefelé, a hajvégek felé haladva csavarjon szabadon.

A hajvasaló és az ahhoz hasonló eszközök használatánál rendkívül fontos, hogy a haj legyen teljesen száraz és a készülék se legyen túl forróra állítva. Ellenkező esetben gőz képződik, ami megpróbál eltávozni a hajból, és ez a haj felszínén megjelenő hőbuborékok kialakulásához vezethet.

Utolsó simítások: végezetül fésülje át a haját egy ionos hajformázó kefével, és rögzítse hajlakkal – lágy, nyári hullámai ezzel elkészültek.

Nagyon trendi: Olvassa el, hogyan formázhatja meg magánakk az elegáns copfot viszonylag egyszerűen, otthon.


Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

kittiangel

kittiangel

Jelentett

Nagyon régóta használom. Imádom.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által