Töltse meg haját ragyogással

Töltse meg haját ragyogással!

Hogyan varázsolhat hajának ragyogó fényű hajszínt percek alatt anélkül, hogy hajszálai károsodnának?


Megoldás: a „tone on tone” hajfestés. . Elmagyarázzuk.

1) Az előnyök
Az ammóniamentes, ezért nem agresszív „tone on tone” hajfestéktől a haj több fényt ver vissza és több árnyalatot kap, így vibrálóbbá és ragyogóbbá válik, anélkül, hogy megváltozna a természetes alapszíne. A színezett pigmentek egyszerűen elfedik a természetes pigmentjeinket.
Sőt mi több: lefedi az ősz hajszálak több mint 50%-át, hatása 6-8 hétig tart és nem (vagy csak nagyon kevéssé) engedi láthatóvá válni a lenövést, amennyiben a természetes árnyalatához közeli színt választ.

2) Válassza ki a megfelelő hajszínt!
Az Ön által választott szín álljon a lehető legközelebb a természetes hajszínéhez. Világosabb színárnyalat választásával azt kockáztatja, hogy a már ősz tincsein a festék túl világossá és láthatóvá válik. Ha a legcsekélyebb kétely is felmerül Önben, tanulmányozza a hajfesték dobozán található előtte/utána példákat.

3) A gyakorlatban
A hajfestés előtti napon használjon Colour Therapy sampont és balzsamot a Pantene Pro-V-től, hogy új életet vihessen a hajszálakba. A festés napján a következőkre lesz szüksége: egy stílfésű a tincsek szétválasztásához, egy kis műanyag tálka a festék kikeveréséhez és egy pár kesztyű (a festékfoltot ugyanis nehéz a bőrről eltüntetni), hajfestő ecset a hajfesték felviteléhez.
Tipp: Mivel a hajfesték megfogja a bőrt, ezért vigyen fel hidratáló krémet a halánték vonalára, a homlokra és a nyak területeire annak érdekében, hogy elkerülje a baleseteket. A zsíros krém megakadályozza, hogy a festék foltot hagyjon a bőrén.

Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
(1)

Pantene Nature Fusion - Strenght & Shine termékek

Fedezze fel most!

4) Lépésről lépésre

  • Nedvesítse be a haját!
  • Válassza ketté haját, és vigye fel a hajfestéket a haj tövétől 5 centiméter hosszan, a hajszálakon lefelé (a teljes hajfelületen).
  • A hajtő befestését követően egy ecset segítségével vigye fel a maradék hajfestéket a haj teljes hosszában!
  • Masszírozza a hajfestéket a hajba, és hagyja hatni!
  • Enyhén nedvesítse be és masszírozza át a haját mégegyszer, hogy a festék emulgáljon.
  • Alaposan öblítse le!


Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Banyus85

Banyus85

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni amennyiben ez lehetséges. Köszönöm.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által