Pantene Pro-V 2 Az 1-ben Korpásodás Elleni Sampon 0

Pantene Pro-V 2 Az 1-ben Korpásodás Elleni Sampon

Pantene Pro-V 2 Az 1-ben Korpásodás Elleni Sampon

Sampon

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

openTermékinformáció

A Pantene Pro-V 2 az 1-ben korpásodás elleni sampon és balzsam cink-piritionnal felveszi a küzdelmet a korpásodás ellen: megtisztítja és egészséges külsejűvé varázsolja a hajat. (Rendszeres használata visszaszorítja a korpát.) A legkiválóbb eredmény érdekében használja együtt a Pantene Pro-V korpásodás elleni samponnal!
- Pantene Pro-V 2 az 1-ben korpásodás elleni sampon és balzsam
- Már 10 nap használat után hatékonynak bizonyul a korpával szemben, táplálja és egészséges külsejűvé varázsolja a hajat. (Rendszeres használata visszaszorítja a korpát.)
- Egészséges külsejű, ragyogó és bámulatosan tiszta hajat hagy maga után
- Keratinos védőformulával
- Bármilyen hajtípusraHogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által