Gillette Venus Swirl Flexball technológiájú női borotva 1

Venus Swirl maszynka z wymiennymi wkładami

Gillette Venus Swirl Flexball technológiájú női borotva

Borotva

openTermékinformáció

A Flexball technológiájú Gillette Venus Swirl borotvát a nehezen hozzáférhető területek.

A Flexball technológiájú Gillette Venus Swirl borotvát a nehezen hozzáférhető területek, a Venus Embrace borotvánál jobban igazodó borotválásához tervezték, mint például a térd vagy a boka. A Gillette korszerű, 5 darab kontúrpengéje egyenként igazodik a hajlatokhoz az akadálymentes borotválás érdekében. A Venus Swirl mindemellett vízben oldódó MoistureGlide szérummal segíti elő a páratlan pengesiklást.

  • A Gillette legkorszerűbb női borotvabetétje mikrovékonyságú fésűvel rendelkezik, amely segít a szőrszálakat a pengék közé terelni, így gyakorlatilag minden szőrszálat levág.
  • Bármely Venus borotvabetét illeszthető bármely Venus markolatra, kivéve a Simply Venus borotvát.
  • A Venus Embrace borotvához képest jobban követi a kontúrokat a nehezen hozzáférhető területeken, az akadálymentes borotválás érdekében.


open felülvizsgálata felülvizsgálata: 1

Gillette Venus Swirl Flexball technológiájú női borotva

5/5

Gillette Venus Swirl Flexball technológiájú női bo

gyors könnyű használat bátran ajánlom mindenkinek kiválóan működik

Hasznosnak tartotta az értékelést?Igen Nem

Mónika

A felhasználó az alábbi kritériumok alapján értékelte ezt a terméket:

  • Egyszerű használat

  • Ár/érték arány

  • Hatékony

  • Bőrhidratáló hatás

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81