10 nyári trend, ami soha nem megy ki a divatból - 2. rész

10 nyári trend, ami soha nem megy ki a divatból - 2. rész

Kulcsfontosságú tippek az idei nyárhoz.


Szoknyával az élen
A kevesebb több a hőség idején. Egy könnyed, vászon ceruzaszoknya alkalmas az irodai munkára, míg a hosszabb bohém stílus (különösen a parton) megkönnyíti a mozgást és napvédőként is alkalmazható.

Hol rejtőznek a sortok?
A levágott szárú hosszúnadrágok most nem élik divatjukat. Cseréljük el őket inkább egyszerűre szabott virágos rövidnadrágokra, amelyekkel megkoronázhatjuk viseletünket. Ha ezt a stílust követjük, rettentően fontos a korunknak megfelelő hosszúság kiválasztása. Minél fiatalabbak vagyunk, annál rövidebb lehet a nadrág.

Bújjunk egy egyszerű és könnyed ruhába!
Nem győzzük hangsúlyozni az idei divat legfőbb elemét: az egyszerű fazonú és jól illeszkedő nyári ruhát!
Egy vakítóan fehér vagy egy halvány pasztell ruha ki fogja emelni bronzos színünket. Egy sima „babaruhát” könnyen feldobhatunk egy elegáns nyakékkel a különleges alkalmakra, vagy akár egy klasszikus blézert is felvehetünk rá, ha a munkahelyünkön tartózkodnánk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Koronázzuk meg blézerrel!
Ha az idő hűvösre fordulna az est folyamán, kapjunk fel egy farmerkabátot tunikánkra vagy ruhánkra! A nyár az év egy lezser hónapja, így egy egyszerű farmerkabát teljesen elfogadható az irodai viselethez is. Egy könnyed blézer szintén remek öltözet lehet, akár reggeltől egészen estig.

A tökéletes álca
Semmi sem fémjelzi jobban a nyarat, mint a „fürdőruha”. A hozzáértő nők bespájzolnak egy két „bájtakarót”. Olyan szoknyákat, maxi ruhákat és pikánsan elegáns ruhákat választanak, amelyek tökéletesen elrejtik testük alsó felét. A megfelelő kiegészítőkkel senkinek nem fog feltűnni, hogy itt-ott van egy kis fölösleg.

A dizájnerek mindig új anyagokkal és formákkal rukkolnak elő a nyári divat megújítása érdekében. Ezen a nyáron rengeteg kivágott, hasfalat villantó felsővel és rojtos ruhával találkozhatunk. A szabás lazább, az anyagok egyediek és vidámak. Miközben átgondoljuk a nyári szettjeinket, próbáljuk meg egyik új szerzeményünket egy régi klasszikussal kombinálni!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!