2017 tavaszi színtrendjei

2017 tavaszi színtrendjei

A divatban idén tavasszal elbúcsúzhatunk a neontól, ugyanis visszatérnek a homogén színek. A ruhák a tavasz színeiben pompáznak: hódít a zöld, a sárga, a rózsaszín és a fehér.


Idén tavasszal nyoma sincs már a divatban a neonnak és az erős színeknek. Lágy pasztellek és a tavasz összes színe fellelhető lesz a boltok polcain.

Az örök darab, a ballon

Talán nincs is olyan nő, akinek ne lenne ballonkabátja. Idén viszont van egy nyomós érv, amivel meg tudjuk magyarázni a párunknak, hogy miért veszünk még egyet. A megszokott színek mellett ugyanis ez a tökéletes átmeneti kabát kapható lesz a szivárvány minden szolid színében, tehát kiválaszthatjuk a bőrtónusunkhoz leginkább illő darabot. Tomcsányi Dóri tavaszi kollekciójában is több pasztellszínű változatot találunk (http://galeria.marieclaire.hu/24/89484/Tomcsanyi_2017_tavaszi-nyari_kollekcio#kep-755609).

Frissen zöldben

Az idei év divat színe a zöld, ezen belül is a lombzöld. A tavasszal megújuló természet ihlette árnyalat most kissé sárgás, élénk és friss. Az ősz típusú nőknek, vagyis a barna-vörös hajúaknak nagyon jól áll ez a szín, a szőkék és az ősz hajúaknak pedig inkább a mély lombzöld árnyalat javasolt. Mivel természetes szín, jól kombinálható a semleges fehérrel, feketével és natúr barnával. 

Ragyogó napsárgától a halvány vaníliáig

Rózsaszín, a lányok álomszíne

Ariel 3az1-ben PODS mosókapszula
Ariel 3az1-ben mosókapszula
(916)

Fedezze fel most!

A csajos nők boldogok lehetnek, ugyanis visszatér a lányok álomszíne, a rózsaszín, mégpedig mindenféle árnyalatban. Az idei tavasz divatjában most semmi nem kivetendő: a vattacukor rózsaszíntől egészen a fuksziáig bármelyiket viselhetjük. Abodi Dóra divattervező ugyan a feketétől nem tud elszakadni, azonban az ő tavaszi kollekciójában is megjelenik a rózsaszín több árnyalata (http://www.abodi.it/collections/ss17-collection.

Tiszta fehér

Ha teljesen fehérbe öltözünk, mindig visszafogottságot és eleganciát sugárzunk. Ez most is divat, azonban a tervezők feliratokat, foltokat és csíkokat is tettek a fehér ruhákra. Bódis Boglárka, az Elysian tervezője is több fehér ruhát alkotott idén tavaszra (http://galeria.marieclaire.hu/24/89150/0/1#kep-750161.

Narancs helyett citrom

A lágy, halványvaníliától az erőteljes nap-sárgán át a mustárig terjed a skála, amelyben a tavaszi ruhák pompáznak. A legfeltűnőbb hatást a kontrasztok fogják tükrözni: a kék és a sárga kombinációjával lehetünk most igazán divatosak.

Extra szépségtippek

Ha igazán divatosak szeretnénk lenni, a sminkünket is a tavaszi sminktrendhez kell igazítanunk. Használjuk a rózsaszín és a barack árnyalatait, a szánkat pedig mindig valamilyen csillogó rúzzsal vagy szájfénnyel vonjuk be!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által