8 sportruházattal kapcsolatos tipp az edzésekhez

8 sportruházattal kapcsolatos tipp az edzésekhez

Aktuális trendek a fittnek és divatos megjelenéshez.


Egy divatos sportöltözéknek köszönhetően jobban nézhetünk ki és lényegesen jobban is érezhetjük magunkat a bőrünkben, ráadásul extra motivációra is szert tehetünk. Ha készen áll arra, hogy újraformálja sportos stílusát, szemezgessen az alábbi ötletekből:

Táncos mozgásgyakorlatokhoz
A „barre” egy olyan erőnléti edzésprogram, amely a Pilates, a jóga és a balett jegyeit ötvözi magában. Ez az egyik legújabb fitnesz őrület és olyan sportruházati divat trend inspirálta, amely erőteljesen hasonlít a balett táncosok elegáns ruházatára. Próbáljunk ki hozzá hosszú ujjú akrobata trikókat, szűk pólókat és különböző színű (krém, fakó rózsaszín és mályvaszínű) lasztex nadrágokat.

Újragondolt melegítőnadrág
A zsinórövek és a bokánál feszülő buggyos fazonú sportruházati divat trendek ideje lejárt. A mai melegítők modernebb stílusban készülnek, alacsony derékkal és vékony sziluettel. Persze a kényelem és a könnyed mozgás érdekében az anyag továbbra is ruganyos.

Alakhoz formálva
Unjuk már a bő fazonú divatot? Idén ragaszkodjunk inkább a klasszikus színekhez: szén, fekete, sötétkék és fehér. Ezen darabok vonalai olyan karcsúvá és divatossá varázsolják viselőiket, hogy gyakran nem csak sportoláshoz kerülnek elő.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Feltűnő színek
A lázadóbb színek általában a kalandvágyók kedvencei. Trikók, pólók, lazább fazonú kivágott felsők narancssárga, sárga, piros színekben sötét nadrággal.

Sportmelltartó
A sportmelltartók nem csupán tartó funkciójukat töltik be: gyakran divatos pántokkal és újragondolt formatervezéssel készülnek. Különböző színekben kaphatóak: a metálszürkétől a virító színekig, ráadásul számos mintázattal. Ha rendelkezünk hozzá kellő önbizalommal, viselhetjük önmagában, nagyobb visszafogottság esetén azonban egy trikóval párosítva is remekül mutat.

Törzsi mintázatok
Az edzéshez használt leggingsek számos méretben kaphatóak: van, amelyik bokáig ér, van, amelyik csak térdig. Idén azonban feledkezzünk meg a feketéről, válasszunk inkább mintásabb verziót! Ezek remek kombinációt alkothatnak egy színes trikóval vagy pólóval.

Intelligens szövetek
A sportöltözékek intelligenciája új szintre lépett. Ezek a különleges, strapabíró anyagok kényelmesek, kiemelik az alakot, ráadásul nedvességfelszívó és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezhetnek. A legnagyobb sportruha-gyártó cégek ma már olyan technológiákat is szabadalmasítottak, melyek által az anyag hűti testünket. Ez, - főleg meleg környezetben történő edzések alkalmával - meglehetősen kényelmes lehet. A divatos kiegészítők, a csuklón viselhető eszközök, melyek figyelemmel tartják aktivitásunk, szívritmusunk és edzettségi szintünk – továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A futók nyomon követhetik a távolságot, tempót, szívritmust és az elégetett kalóriák számát. Az „intelligens szövetek” is hasonló feladatokat láthatnak majd el a jövőben, azáltal hogy különböző módokon adnak visszajelzéseket életjeleinkről.

A megfelelő cipő
Bármit is sportolunk, fontos hogy az edzéshez megfelelő lábbelit viseljünk! Ez nélkülözhetetlen a megfelelő teljesítmény érdekében, illetve a balesetek megelőzése végett. A minőségi sportcipők megfelelő béléssel és támasztóerővel kell hogy rendelkezzenek, emellett érdemes konkrét sporthoz illő lábbelit választani. Szerencsére a cipők területén sem szenvedünk hiányt választékban. Idén meglehetősen nagyot csökkent a különbség az utcai cipők és sportcipők kinézete között. Egy színes trikó, illetve sportnadrág mellé felvett színes és divatos sportcipő fantasztikus kombinációt alkothat. A megfelelő ruházat kellő energiával és önbizalommal lát el bennünket, s ugyanez vonatkozik (ha nem még inkább) a sportos öltözékre is. Az új stílusok és technológiák széles skálájának köszönhetően sokkal könnyebben érezhetjük fittnek és divatosnak magunkat!

Jóga gyakorlatok
Nehezen indul reggelente a nap?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!