A leghíresebb magyar estélyi ruhatervezők

A leghíresebb magyar estélyi ruhatervezők

Az ünnepi időszakban előfordulhat, hogy olyan helyre kell mennünk, ahol előírás az estélyi ruha viselése.


De hová induljunk, ha nincs a szekrényünkben egyetlen egy ilyen darab sem?

Különleges alkalomra különleges estélyi ruhát illik felvenni. Segítünk, melyik magyar tervezőnél találjuk a legszebb darabokat.

Makány Márta

Az egyik legismertebb magyar tervező. Nara névre keresztelt szalonjában kezdte a karrierjét Budapesten. Kézzel készített összeállításai a legkifinomultabb elvárásoknak is megfeleltek. Ma már esküvői és alkalmi ruhákat is készít, sőt hétköznap is viselhető, trendi, elvont és egyedi darabok is kerülnek ki a kezei közül. Kreációi mind kivitelezésükben, mind tervezésükben páratlanok: eleganciát, minőséget és megbízhatóságot képviselnek – kézműves megoldásokkal ötvözve. Ruhái ma már nem csak itthon, a budapesti Báthory utca 18–20-ban, hanem Japánban, Dél-Koreában és Nagy-Britanniában is megvásárolhatók.

Benes Anita

A Daalarna Couture-t Benes Anita alapította 2002-ben, és ő a vezető tervezője is. A cég attól sikeres, hogy a háromgyermekes édesanya nem hajlandó kompromisszumot kötni, ha a minőségről, igényességről, szakmai hozzáértésről vagy éppen a vásárlók kiszolgálásáról van szó. Fő profilját az esküvői és estélyi ruhák alkotják. Ruháira a haladó, jövőbemutató dizájn, valamint  a letisztult, kifinomult, elegáns és könnyed stílus a jellemző. Öltözékeit saját tervezésű olasz, francia és angol csipkékből, valamint textilekből készíti. Mindenkivel egyénileg foglalkozik, hiszen hitvallása szerint a tökéletes ruha egy mély, bensőséges kapcsolat végeredménye. Sikerességének titka abban is rejlik, hogy a legrátermettebb embereket gyűjtötte maga köré, akikből jó csapatot állított össze, és tökéletesen tudja őket motiválni. Üzlete Budapesten, az V. kerületi Alkotmány utca 16-ban található.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Náray Tamás

A klasszikus értékek képviselője, Náray Tamás Párizsban tanult divattervezést, majd 2000-ben nyitotta meg első szalonját, ahol estélyi ruhákat, kosztümöket és koktélruhákat is kínálnak. Stílusát a visszafogottság, a dekadencia és a varázslatos színvilág jellemzi. Kollekciójának darabjait Budapesten, a Hajós utca 17.-ben is megvásárolhatjuk, de találkozhatunk velük Dubajban, az Egyesült Államokban és Németországban is.

Léber Barbara

A divattervező az Iparművészeti Egyetemre járt, és eredetileg konfekcióruhákat tervezett, de szerencsére mire diplomát szerzett, megszűnt ez az iparág. Egy spanyol ösztöndíj hatására kezdett el érdeklődni az haute couture iránt. A ma már két szalont (Budán, az Alkotás utca 39/c-ben és a Kossuth Lajos utca 15.-ben)nyitott tervező elsősorban az elegáns, kifinomult, örök értékeket felvonultató nőies nőknek tervez esküvői, báli és koktélruhákat. Ruháinak alapanyaga francia, olasz, angol és portugál selyem, valamint csipke.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!