A tavaszi színei

A tavaszi színei

A tavasz tökéletes évszak arra, hogy a legszínesebb énünket mutassuk meg a világnak. Hordhatunk pasztel vagy élénk színeket, akár ötvözhetjük a kettőt; hiszen a divatvilág legújabb, ún. „colour blocking” koncepciója szerint nincs, ami határt szabjon ha a különböző színek keveréséről és viseléséről van szó: csak a stílusunk és kedvenc darabjaink összeválogatása számít!


article image

A színek mindig jelentős szereppel bírnak. Ha divatosak szeretnénk lenni, vehetünk a legújabb trend szerinti darabokat, kiegészítőket, azonban jó, ha a kedvenc színeinknél maradunk és megfelelően gondoskodunk róluk. Ezek a színek azok, melyeket divattól függetlenül bármikor szívesen viselünk, ugyanis a stílusunk örök és tökéletesen kifejezi személyiségünket, hangulatunkat. Épp ezért fontos, hogy ismerjük a színek jelentését. Üzenetet hordoznak, kihatva a környezetünkben lévő emberek rólunk alkotott véleményére. Ismerjük hát meg, hogy melyik szín mit sugall; kerüljük azokat, amelyekben kényelmetlenül érezzük magunkat és válasszuk azokat, amelyekben magabiztosságot sugárzunk. Bármely színt is választjuk, annak árnyalata és élénksége is fontos üzenetet hordoz. Az alapszabály? Ha megfelelően gondoskodunk színes ruháinkról, a legtöbbet fogjuk tudni kihozni belőlük. Megmutatjuk, hogyan:

  • Mindig olvassuk el a ruhák címkéin található mosási instrukciót!
  • A színes ruhákat, amelyek nem igényelnek vegyi tisztítást, először színeik alapján szét kell válogatni. A sötéteket a világosaktól, az élénkeket a halványaktól.
  • Az élénk színeket, - mint például a lilát, pirosat, narancssárgát és sárgát össze lehet mosni. Élénk kéket és zöldet is behelyezhetünk egyszerre a mosógépbe. Ha csak egyetlen élénk színű mosnivalónk van, inkább mossuk ki kézzel!
  • Keressük meg a foltokat a ruhákon és távolítsuk el őket kevés mosószerrel! Az Ariel folttisztító ereje megteszi hatását.
  • Fordítsuk ki a színes ruhákat és tegyük őket a mosógépbe! Ne tömjük túl a dobot, a mosóprogramot pedig állítsuk olyan kímélő fokozatra, amennyire azt a ruhák megkívánják. Sokszor egy gyapjú- vagy a negyven fokos program is elég, főleg, ha a mosáshoz Ariel mosószert használunk.
  • A mosóprogram lejártával mielőbb teregessük ki a ruhákat! Ha a színes darabokat állni hagyjuk vizesen, megfoghatják egymást.
  • Próbáljuk meg elkerülni a szárítógép használatát, mivel így a ruhadarabok gyorsabban halványulnak, illetve foltosak lehetnek.
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

Évszaktól függetlenül próbálja ki az Ariel Color & Style mosószert, mivel az Ariel Color segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket és tovább őrzi meg a ruhák élénk színét. Színes egyéniségünk megérdemli a szép, élénk színeket, amelyekben teljes pompával ragyoghatunk!

Az otthoni mosás titka

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!