A tökéletes farmernadrág

A tökéletes farmernadrág

A farmerválasztás első számú szabálya, hogy azt a modellt kell megtalálnunk, amelyik a legjobban fölfekszik a fenekünkre.


A legcsodálatosabb dolog a farmernadrágokban az, hogy viseletük hihetetlenül sokoldalú. Akár a garázst takarítjuk, munkába indulunk, vagy épp buliba tartunk, egy jó farmer mindig alkalomhoz illő öltözet lehet. Megtalálni a megfelelőt azonban nem mindig egyszerű feladat. A döntést megelőzően számos dolgot kell mérlegelnünk, hiszen farmerban még annál is jobban kell mutatnunk, mint egyébként általában. Mielőtt nekivágunk a keresgélésnek, az alábbi fontos dolgokat vegyük figyelembe:

  • A nagyméretű zsebek még vonzóbbá varázsolják a popsit.
  • Az egymás felé döntött farzsebek kiemelik a hátsót, csakúgy, mint a magasított derekú változatok.
  • A V-vonalú derék-kialakítás megemeli, míg az A-vonalú szélesíti a csípőt.


Minden fenékformához más farmernadrág

Széles csípő Kerülje a világos árnyalatokat, inkább válasszon homogén színű farmert.. Ha széles a csípője, ne válassza a szűkített fazont, helyette inkább az egyenes szárút. A nadrágnak legyenek farzsabei, hogy kiemelék a popsit. Válasszon magasított, vagy normál derékkal rendelkező darabot. A bő fazon lerövidíti a lábakat, ezért szélesebbnek fog tűnni bennük.

Lapos fenék Amennyiben vékonyak a combjai, válassza a világos farmereket, mivel ezek optikailag növelik a feneket. Legjobban a ferde vonalú és A-vonalú zsebek fognak állni Önnek. A szűk fazon a legjobb választás, a rövidebb szárú nadrágok pedig teltebb popsit varázsolnak viselőinek. Ha nem szeretné, hogy feneke eltűnjön, kerülje a bő szabású farmereket!

Telt fenék Válasszon egyenes szárú, magasított derekú és sötét színű farmert. A szűk fazon csak fölnagyítaná hátsóját. Ha ezeretné, hogy popsija laposabbnak tűnjön, keressen hosszú zsebekkel tarkított farmert. A gömbölyű fenéken jól mutat a bővebb fazon, de csak az a verzió, ami derékban szűk, a lábakon lazább (a combjain azonban ne legyen túl bő, mert az előnytelen lehet).

Körteforma Egy, vagy több gyermek után előfordulhat, hogy feneke körte alakot ölt. A csípővonal megemelése érdekében hajtson rá a V-alakú fazonra, a magasan elhelyezett zsebekre és a normál- vagy magasított derékra. A vékony lábúak viselhetnek szűk farmert. Akinek a combjai teltebbek, vagy lábai rövidebbek, válassza inkább az egyenes szárú farmert. A bő változatokat inkább kerülje, mivel az kihangsúlyozhatja a körteformát.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kerek, vagy izmos hátsó Akár sokat edzett rá, akár a természet áldotta meg kerek és izmos hátsóval, szerencséje van! Ugyanis a legtöbb farmer jól fog állni Önnek, még a bő modellek is! Nyugodtan kényeztesse magát különböző modellekkel, fazonokkal és színekkel.Gyors összefoglaló

A magasított derék - kihangsúlyozza a csípőt, és meghosszabbítja lábakat

Csípőnadrág - szélesíti popsit és rövidíti a lábakat

Normál derék – alig befolyásol


SZÍNEK

Koptatott és világos színek - méretnövelő hatásúak

A sötét színű - farmerek optikailag csökkentik fenekének, derekának és combjának méretét.

Normál szín - alig befolyásol


Az álcázás művészete: hogyan tehetjük vonzóbbá alakunkat?
Színes ruhák mosása
Sportoljunk együtt!

Ön milyen titkos trükköket alkalmaz az alakjához illő farmernadrág kiválasztásánál? Ossza meg ötleteit másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!