Az évszakhoz igazított ruhatár

Az évszakhoz igazított ruhatár

Ahogyan az időjárás változik, ruhatárunk is annak megfelelően módosul. A kérdés az, hogy a szezonális öltözködésben, vagy a minden évszaknak megfelelő ruhatárban hiszünk?


Bármelyiket is választjuk, fontos, hogy kedvenc darabjainkat rendezetten és remek állapotban tartsuk.

A szezonálisan öltözködőknek
Kezdjük egy listával! Gyűjtsük össze a következő évszak összes alapkellékét. A hidegebb napokra: esőkabát, kabát, kardigán, pulóver, sál, dzseki és harisnya.

A melegebb napokra pedig: ruha, szoknya, rövidnadrág és trikó
Ezeket a fontos átmeneti alapdarabokat helyezzük előre, könnyen elérhető helyre a szekrényünkben, míg a nem-szezonális ruhákat pakoljuk hátra. Azokat a darabokat, melyeket sosem hordunk, kínáljuk fel a barátainknak, családtagjainknak. Azokat a ruhákat pedig, amelyeket egy teljes évszak alatt garantáltan nem használunk, helyezzük lecsomagolva az ágy. Alternatív és egyszerű tároláshoz használjunk átlátszó ruhatároló zsákokat, hogy lássuk, mit tartalmaznak.

Maximalizáljuk a rendelkezésünkre álló teret!
Ha szeretnénk, hogy ruhatárunkban ne halmozódjanak föl a nem viselt darabok, alkalmazzuk az „egy ide, egy oda” szabályt! Vagyis, ha be szeretnénk szerezni egy új darabot, egyben szabaduljunk is meg a régitől!

Tide Absolute Alpine Fresh
100%-os Tide fehérség még a zoknikon is
(164)

Tide Absolute Alpine Fresh mosópor

Fedezze fel most!

A multiszezonális ruhatár kedvelőinek
Rengeteg olyan ruhadarab létezik, amit minden évszakban össze tudunk kombinálni. Egy egyszerű póló szoknyával, rövidnadrággal vagy egy színes farmerrel például bármely évszakban felölthető.

Bátran merjünk egy melegebb felsőt szellősebb alsóval kombinálni, vagy ugyanezt fordítva, de akár egy rövidnadrág hosszúujjú felsővel, vagy egy hosszú nadrág pólóval is jól működhet.

Bármit is választunk, gondoskodjunk róla, hogy a Tide mosószerek segítségével ruháink megőrizzék jó állapotukat, hogy még sokáig viselhessük őket!

Idén töltsön több időt a családjával!

Otthoni elfoglaltság gyerekekkel

Legyen még jobb a sütés!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

amanta

amanta

Jelentett

én a multiszezonális ruhadarabok hive vagyok

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81