Dauer típusok

Dauer típusok

Új frizuránkhoz dauerra van szükség, de ezzel kapcsolatban aggályaink vannak? Például aggódunk, hogy nem fog jól állni, és nem tudjuk ‘visszacsinálni’? Esetleg nem vagyunk benne biztosak, hogy a fodrásznak pontosan el tudjuk magyarázni az elképzelésünket? Ha tisztában vagyunk az arcformánkkal és a hajtípusunkkal, ki fogjuk tudni választani a hozzánk leginkább illő dauert.


Arcformánktól függően hajunk mely részeit hullámosítsuk illetve dúsítsuk a dauerral?

A göndör és hullámos haj minden arcformához illik. Ha mégis azt érezzük, hogy az eredmény számunkra nem előnyös, valószínűleg nem a megfelelő részeken illetve módon dúsítottuk a hajunkat. A kerek arc esetén a felső részen több, az oldalsó részeken kevesebb volumenre van szükségünk. A V-alakú arcformához a dússág az áll körüli területen fontos, amit laza, göndör fürtökkel érhetünk el. A szögletes arcforma esetén az ajakvonal alatti résztől daueroltassunk, de csak mérsékelt dúsításra lesz szükség. Az ötszögű arcformához leginkább az arc egészének formáját lágyító teljes dauer illik, az ovális arcformához pedig bármilyen dauer megfelel, még az erőteljesebb spirál dauer is.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A hajproblémákat elfedő dauer

A haj küllemének javítása türelmet és időt igényel, de a jó dauerválasztással bizonyos problémák elfedhetők. Ha lapos a hajunk, a frizura dúsításához alkalmazzunk teljes dauert. A hajtődauer csak a hajtövek emelésére alkalmas, viszont tökéletes megoldást jelent a rövid hajúak számára. Ha hosszú a hajunk és azt szeretnénk, ha természetes, testmozgásunkat követő esése lenne, a kívánt hatás enyhe hullámosítással érhető el. A természetes frizura különböző dauerolási erősség és eltérő méretű csavarók együttes alkalmazásával valósítható meg. Ha a dauert csak a haj egyes területein, pl. az alsó részen vagy a hajvégeken alkalmazzuk, számos frizurát hozhatunk létre, és dúsabbá tehetjük az összhatást.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!