Mondjon ellent a divat íratlan szabályainak - 2. rész

Mondjon ellent a divat íratlan szabályainak - 2. rész

Íme öt divat szabály, amelyeket most bátran megszeghetünk!


4. A fekete mindenkinek jól áll

Csak lassan a testtel! A fekete ruha, - noha minden női gardrób alapvető tartozéka, de nem minden fekete egyforma. Az anyagtól függően a fekete ruhák elegánssá, divatossá vagy slampossá is tehetik viselőjüket. Szintén figyelembe kell venni a bőrtípusunkat is, hiszen a fekete kölcsönözhet egyaránt csábító hatást, de úgy is tűnhet, mintha halotti torról érkeztünk volna.
Válasszuk ki tehát a legjobb anyagokat a megfelelő stílushoz, és kombináljuk a saját egyedi darabjainkkal, így némi szünetet tarthatunk a régi és az új fekete ruháink viselete közt és friss, megújult szemmel tekinthetünk a már megunt darabokra.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

5. Ne keverjük a mintás és feliratos ruhadarabokat!

De igen, keverhetjük! Persze nem mindent és nem mindennel.. A minta terjedelme és a komplementer színek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy összeállításunk jól mutasson. Keverjük a kis és nagy mintákat, a csíkosat a pöttyössel, akár még a leopárd mintát a tigriscsíkossal is, ha kellően bátrak vagyunk ehhez. A még rafináltabb kombinációkhoz párosítsunk egy virágmintás szoknyát egy csíkos felsővel, vagy egy tyúklábmintás dzsekit egy pöttyös blúzzal. Kísérletezzünk az anyagok és a minták sűrűségével! Ugyanaz a szabály, ha egy sűrűn mintázott darabot egy finomabbal párosítunk, például egy gazdag gyapjú felsőt egy selyem blúzzal. A nyomott ruhák és mintás darabok kontrasztja, illetve a komplementer színek lesznek az új mantráink, hiszen mostantól csukott szemmel is fel tudunk öltözni. Bármelyik szokást megtörhetjük, ha magabiztosan tesszük mindezt. Meglepő, milyen felszabadító érzés „szabályszegőnek” lenni!

Időtlen divatkellékek
Vajon miféle klasszikus darabokat és kiegészítőket találhatunk édesanyánk szekrényében?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!