Divatosan a hidegben: mit viseljünk idén télen?

Divatosan a hidegben: mit viseljünk idén télen?

Ha szeretünk divatosan öltözködni, idén télen gyapjúból, bőrből, műszőrméből, valamint selyemből és bársonyból készült ruhadarabokat válasszunk!


Az idei szezon divatjában talán az a legjobb, hogy kicsit összemosódik az elegáns és a sportos stílus, így bátran viselhetjük például a bomberdzsekit egy trendi csizmával.

Gondolkodjunk nagyban!

A téli ruhatárunkban túlnyomórészt olyan darabokba burkolózhatunk, amelyek kicsit túlméretezettek és extra hosszú ujjúak.  A pulóverek és kabátok nem csak lazák, van még egy előnyük: a kesztyű használatát szinte el is felejthetjük. A kabátok alternatívája még mindig a poncsó, ami szintén extra méretű lehet.

Athleisure stílus – ismét hódít

Maga a szó az athletic (sportos) és leisure (szabadidő) szóból jött létre. Lényege, hogy beleolvasztjuk a sportos és szabadidős ruházatunkat a mindennapi öltözködésünkbe. Például egy kényelmes melegítőnadrágot felvehetünk az utcára is, mégpedig úgy, hogy dzsekit és bebújós cipőt veszünk fel hozzá. Szintén jó példa a sportcipő viselete egy elegánsabb kosztümmel és hosszú kabáttal. Ilyen szettet Kele Ildikó őszi-téli kollekciójában is találhatunk (http://keleclothing.com).  A táskáknál is találunk erre példát: a Karmacsi hátizsákok bármelyik elegáns öltözék tökéletes kiegészítői lehetnek (megvásárolni csak a tervező hivatalos Facebook oldalán lehet).

Téli csizmatrend

Az idei csizmadivat kedvez azoknak, akiknek fontosabb a kényelem és a védelem, mint a nőiesség. Hódítanak a prémes, szőrmés lábbelik, valamint a törpe- és kockasarkú, illetve a platformos csizmák, amelyekben a lábaink egy rohangálós napon sem fáradnak el.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Selyem és bársony

Az őszi-téli divat fontos anyaga a selyem és a bársony, de ha szeretnénk kitűnni a tömegből, választhatunk fémes hatású darabokat is. A nadrágkosztümöket kombinálhatjuk áttetsző blúzzal, csipkével és fodorral, valamint selyemblúzzal, bársonyövvel.

Alapdarabok, amelyek idén télen nem hiányozhatnak a ruhatárunkból:

  • bármilyen fazonú, de mindenképpen hosszú gyapjúkabát (pl. Szegedi Kata divattervezőtől: http://kataszegedi.com)
  • bomberdzseki, vagyis pilóta dzseki (lehetőleg keki színben, szintén Szegedi Katától)
  • túlméretezett kötött pulóverek

Divatszínek, amelyek domináljanak az öltözködésünkben:

  • keki
  • narancssárga
  • barna
  • kék
  • szürke
  • fekete

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által