Egyberuha

Egyberuha

Nincs másik olyan kényelmes ruhadarab a szekrényünkben, mint az egybeszabott ruha, amely meghatározza a külsőnket. Ennek ellenére nagyon is könnyű rosszul viselni! Sokan beszürkülnek, ha ruhákról van szó. Csak azért, mert egy szemet gyönyörkedtő ruhát viselünk, az nem jelenti azt, hogy ezzel készen is vagyunk. Íme öt változata a női ruhák viselésének.


Nőiesen

Elsőként figyelembe kell vennünk az összképet. Például ha egy nőies ruhát fogunk felvenni, akkor viselhetünk hozzá egyéb nőies darabokat mellé, hogy egyedivé varázsoljuk a külsőnket. Ha nem vagyunk biztosak a dologban, próbáljuk meg a kiegészítők színét egyedivé alakítani. A sötétebb ruhákhoz választhatunk élénkebb kiegészítőket, hogy elegánsabb legyen a hatás, illetve a világosabb színekhez válaszzunk sötétebb kiegészítőket, hogy ezzel a külsőnkre helyezzük a hangsúlyt.

Hétköznapi alkalmakra

Egy egybeszabott ruha egyszerű, tehát a cipő és a kiegészítők tudják igazán feldobni az összhatást. Például ha edzőcípővel párosítunk egy csinos ruhát, az jó lehet egy hétköznapi eseményre, Ha a ruha dekoltázsa kicsit extrább, azt eltakarhatjuk egy sállal vagy egy stólával. Tekerjük a nyakunk köré és bizonyosodjunk meg róla, hogy a sál végei lelógnak. Mindez függőleges árnyékot fog képezni a ruhán és ezzel vékonyabbnak tűnik majd a viselője.

Használjunk kiegészítőt a merészebb formatervezéshez!

Ha igazán kiforrott külsőre vágyunk, próbáljuk meg dzsekivel, magassarkúval vagy csizmával feldobni a ruhát. A titok nyitja, hogy ne használjunk túl sok sötét színt egyszerre!

Leggingeket és csőnadrágokat előszeretettel hordanak egyberuhával, viszont, ha ezt valaki nem jól csinálja, könnyen hanyagnak vagy fiúsnak tűnhet, úgyhogy legyünk óvatosak!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Látszódjon a lábunk!

Miért ne mutatnánk meg egy kicsit a lábunkból?! Talán nem érezzük magunkat kényelmesen, ha kint van a lábunk, de ha egy magasított derekú ruhát viselünk, az vonzza a tekinteteket. Ez hosszabbnak mutatja a lábunkat is, hiszen a derekunk is magasabbnak tűnik. A derékszabás nélküli ruháknál is könnyen elérhetjük ezt a hatást egy öv segítségével.

A szép, gondozott lábak látványa ajándék a szemnek. Formáljuk a lábunkat napi mozgással, és ne hagyjuk kiszáradni, használjuk testápolót! A pedikűr szintén nagyon fontos, ha nyitott orrú cipőt viselünk.

Utazáshoz

Sokat beszéltünk már arról, hogyan is kombináljuk a ruhát, ha hétköznapi viseletről van szó. Azonban a ruha tökéletes választás lehet egy utazás során is, hiszen nem kell különböző felsőket és aljakat bekészítenünk, s ez megkönnyíti a pakolást és az öltözködést is.

Ha sokat gyaloglunk az út során, vagy egy rövidebb ruhát tervezünk viselni, akkor talán célszerűbb, ha bepakolunk egy legginget is. Ha egy hosszabb ruhát választunk, nincs is másra szükségünk! Könnyen hangsúlyozhatjuk az egyszerű ruhákat kiegészítőkkel, ami tökéletesíti a megjelenésünket.

Azok, akik tudnak öltözközdni, könnyen alakíthatnak változatos külsőt azokból a ruhákból, amijük van. Miért ne próbálnánk hát meg a saját külsőnket is feldobni egyberuhákkal?!

Női alak
Mi nők, ahányan vagyunk, annyi méretben és formában létezünk, akárcsak egy doboz, nyálcsorgatóan finom bonbon.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!