Egyszerű smink lépésről lépésre

Egyszerű smink lépésről lépésre

Az alapozó és a színek kiigazítását követően végezetül vigyen fel ajkaira egy élénk színű rúzst!


Lépésről-lépésre

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  1. Készüljön elő. Ez a sminktrükk olyan egyszerű, hogy elég csak a sminkelés alapjait ismernie ahhoz, hogy bámulatos eredményt érjen el. Kezdje az alapozással! A modern külső kialakításánál ne használjon túl sok púdert, és azt egy megfelelő sminkecset segítségével vigye fel egyenletesen az arcbőrre. Valamivel több púdert helyezzen a T-zónába (homlok, orr és áll) mivel ezek a legzsírosabb területei az arcnak!
  2. Teremtse meg az összhatást! Alapozás után használjon csont/krémszínű szemhéjfestéket a szemhéján. A külső szemhéjat bolondítsa meg egy árnyalattal sötétebb színnel, amely határozott benyomást kelt.
  3. Szempillagöndörítés Göndörítse be szempilláit és folyékony szemhéjtussal húzza ki a szemhéjvonalát! A kihúzást megkönnyíti, ha műveletvégzés közben a tükör alsó peremét nézi. Ezután használjon szempillaspirált.
  4. Szemöldökhosszabbítás Igazítsa meg szemöldökeit. Fésülje őket azonos irányba, majd a szeméhez hasonló színű ceruza segítségével tegye őket hangsűlyosabbá. Az elegáns szemöldökvonal megteremtéséhez a ceruzával hosszabbítsa meg szemöldökeit.
  5. Hangsűlyozás A rúzst az arcpír előtt vigye fel az ajkakra! Lehetőleg narancsos árnyalatot válasszon.
  6. Arcpír A pirosító intenzitását az ajkak színének erőssége fogja meghatározni. A friss, élénk és gyönyörű összhatás érdekében az arccsontra körkörös mozdulattal vigyen fel rózsaszín pirosítót!

Megtakarítás
A tartós rúzsok ma már nem olyanok mint régen voltak. Kevésbé szárazak és sokkal tovább bírják, ami jó hír a pénztárcájának!

Gyorsaság
Ha sietnie kell, használjon púder alapú folyékony alapozót, amelyet egy ovális latex szivaccsal vihet fel legkönnyebben. Ezek a termékek könnyen használhatók és nem keltenek szemcsés, „vakolatérzetet” az arcbőrön.

Tippek
A rúzs felvitele előtt egy kis alapozóval egyenlítse ki az ajkak felszínét, majd a hosszantartó hatás érdekében használjon tartós rúzst!
Ha ritka a szempillája, vagy egyszerűen csak drámai hatást szeretne elérni, használjon műszempillákat!
Igazítsa rúzsa színét a körmeihez! Ezzel egy csipetnyi eleganciát vihet az összhatásba.
Őrizze meg frissességét napközben is! Púder helyett, - amely a kelleténél nagyobb mennyisében fáradt és fakó külsőt eredményez – használjon itatós kendőt a matt hatás megőrzése érdekében.


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által