Esküvői ruhák gyerekeknek

Esküvői ruhák gyerekeknek

Az esküvő mindenkinek különleges alkalom, a leánybúcsútól kezdve egészen a Nagy Napig. A gyerekek is jól szórakoznak ilyenkor, azonban nem mindegy milyen ruhában!


Az esküvő tökéletes alkalom arra, hogy legszebb darabjainkat öltsük magunkral, a szép kalapoktól a fényes cipőkig. Egy koszorúslány vagy vőfély elragadóan mutat a menyasszony mellett. Elérkezett az idő, hogy megvegyük kisfiunk első öltönyét?

Esetleg kislányunkat öltöztessük hercegnőnek? Nos, a kevésbé díszes ruhák sokkal jobbak és praktikusabbak lehetnek ilyenkor.

Ruhaválasztásnál a következő szempontokat kell figyelembe vennünk:

1. Nemekhez igazodva

 • A hercegnőnek öltöztetett kislányok elbűvölőek tudnak lenni, azonban mégsem egy mini menyasszony másolatot szeretnénk felvonultatni. Kerüljük a teljes hosszúságú ruhákat, ezek csak megbotlást és ezáltal sérüléseket okoznának. A megfelelő hossz pont a térd alatt, lábszárközepéig és a boka fölött van. A színválasztásnál törekedjünk arra, hogy gyermekünk ruhája igazodjon a koszorúslány ruhájának színéhez.
 • A fiúk nem biztos, hogy ugyanilyen lelkesek lesznek, amikor az öltözködésre kerül a sor. Míg az öltöny a hagyományos, addig a szmoking az elegánsabb esküvőkön mutat jól. Emellett egy nadrággal és elegánsabb zakóval vagy kabáttal sem nyúlhatunk mellé. Még jobb, ha a vőlegényhez és vőfélyhez igazítjuk az öltözéket. A lényeg, hogy elegáns legyen, ugyanakkor visszafogott.

2. A kényelmes öltözék

 • Kerüljük a szűk ruhákat! Akkor is lehetnek a csemeték divatosak, ha bővebb ruhát hordanak. A gyerekek folyton mozognak, táncolnak és játszanak más gyerekekkel, ezért mindig jól jön egy kis mozgástér. Olyan gyorsan felnőnek, lesz még bőven alkalmuk szűk ruhákat hordani! Ráadásul a szúk fazon az esetleges változtatásokat sem teszi lehetővé. A réteges öltözékeket hagyjuk meg más alkalmakra!
 • A gyerekeknek gyakran kell majd meglátogatniuk a mosdót (főleg a kisebbeknek), így a sok réteg kényelmetlen, zavaró és meleg is lehet.
 • A cipők terén is törekedjünk az egyszerűségre. A lányoknak egy divatos lapos cipő, a fiúknak pedig egy tépőzáras bőrcipő az ideális. Ha lábaik elfáradnak, azon se lepődünk meg, ha a sarokban találjuk meg a cipőiket.

3. Törekedjünk a praktikára!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ha esküvőre készülünk, mindig vegyük figyelembe az évszakot. A melegebb időjárás tökéletes arra, hogy a lányok teadélutános ruhákat, a fiúk pedig öltöny helyett pamut fölsőt hordjanak zakóval. Ne feledjük: a kényelem a lényeg!

 • Válasszunk gyerekbarát színeket. Ha tartunk az étel- és italfoltoktól, legjobbak a sötétebb színek.
 • A gyerekek szeretnek maszatolni, ezt is tartsuk szem előtt a ruha színének kiválasztásnál.
 • A lényeg, hogy legyen kellően strapabíró a ruházat!

4. Játsszunk a kiegészítőkkel!

Lányoknak

 • Egy masni a frizurába elragadó és bájos összhatást kelthet.
 • Ékszerek, például gyöngyök vagy egy szép medál, különlegessé teszi az öltözéket.
 • A csipkés zoknik és harisnyák szintén feldobhatják az összeállítást.

Fiúknak

 • A csokornyakkendők bármilyen öltözéket feldobnak, de idősebb fiúknál egy nyakkendő is megteszi.

Végül, de nem utolsósorban engedjük, hogy a gyerekek is jól szórakozzanak!

Kislányos szülinapi buli
Kislányos szülinap: egy varázslatos születésnapi zsúr kis hercegnőjének

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!