Fiatalító arcmasszázs

Fiatalító arcmasszázs

Nemcsak különböző krémekkel és olajokkal, de masszírozással is felfrissíthetjük az arcot. A speciális masszázs lényege, hogy megújítja és megfiatalítja nemcsak a testet, de az elmét és a lelket is.


Fiatalít
A fiatalító arcmasszázs abban különbözik a többi masszázstól, hogy a különböző akupresszúrás pontok kezelésével a szóban forgó területen fokozódik a vérellátás, ennek következtében az oxigén ellátás is. Ennek hatására ellazulnak a feszültségtől egyébként tónusban lévő izmok is, amitől lágyulnak a vonások, ez pedig önmagában is fiatalítja az arcot. Rendszeres alkalmazásával folyamatosan szinten tartható a fiatalos megjelenés, amitől nő az önbizalmunk. Az arcmasszázs tehát nemcsak fizikailag, de lelkileg is segít a kisugárzásunkban.

Pozitív hatásai
Az arcmasszázs segítségével felfrissül a szervezet működése, simább lesz a bőr, a pórusok tisztulnak. Normalizálódik a sejtek hidratációja, javul a szövetek rugalmassága és a mélyebb ráncok is veszítenek az erősségükből. Jó hatással van a kezelés a szemek alatti sötét bőrre is, a masszázstól általánosan pihentté, nyugodttá és fiatalossá válik az arcunk.
A masszázs hatására javul a bőrsejtek tápanyag-utánpótlása, ettől teltebb és rugalmasabb lesz a kezelt terület. Az egyes pontok stimulálásával felszabadulnak azok a részek, amelyeken a masszázs hatására a méreganyagok távozhatnak a szövetek közül. A nyirokrendszer működésének javulásával erősödik az immunrendszer, ezzel nemcsak az általános állapotunk, de az arcbőr ellenálló képessége is javul.

Szebb bőr
Mint minden masszázs, a fiatalító arcmasszázs is segíti a relaxációt, a teljes ellazulást. A mély légzés fokozódik, az általános jó érzés következtében pedig „boldogság hormonok” szabadulnak fel, a szervezet ugyanis endorfint kezd termelni. Közvetetten még a hormonháztartásunkra is remek hatást gyakorol a fiatalító arcmasszázs.
A bőr állapota már az első kezelés után látványosan javul. Bársonyos és selymes lesz, a masszázs hatására a felső, elhalt hámrétegtől megszabadulunk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Az arcmasszázs tehát nemcsak az arc szépségére gyakorol kedvező hatást, az egész testünk és lelkünk élvezi a fiatalító kényeztetést. A rohanó hétköznapokban enyhíti a szorongást és a feszültséget, valamint segít a gyors relaxációban.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által