Kvíz: tudja meg, melyik a legjobb hajszín az arcához

Frizura: Melyik hajszín illik leginkább az Ön arcához? Tesztünk segítségével most megtudhatja!

Tudja meg tesztünkkel és profi fodrász tanácsával, mely hajszín illik legjobban az arcához. Érdemes minden arcot a megfelő hajárnyalattal hangsúlyozni.


Platinaszőke, ébenfekete vagy csokoládébarna? Minden arc megérdemli, hogy kiválasszák a hozzá legjobban illő hajszínt. Tesztünk és Enrico Mariotti hajszobrász segítségével megtudhatja, Önhöz mi passzol leginkább!

1) Az Ön arctónusa:

a) világos

b) arany

c) oliva

2) Szemszíne:

a) világos/sötétkék

b) barna/zöld

c) barna/fekete

3) Természetes hajszíne:

a) szőke/világosbarna

b) barna

c) sötétbarna/fekete

4) Ha napozik, Ön:

a) inkább megég mintsem barnul

b) ha picit meg is ég, de eléri a kívánt barnulást

c) leégés nélkül könnyen lebarnul

5) Milyen típusú ékszert hord leginkább?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

a) ezüstöt

b) aranyat vagy rezet

c) színes bizsukat

6) Milyen ruhákat részesít előnyben?

a) Sötét, intenzív színűeket

b) Lágy színűeket és finom mintájúakat

c) Fehér vagy ragyogó színűeket

7) Milyen rúzs áll Önnek a legjobban?

a) pasztell rózsaszín

b) aranyló narancs

c) tűzpiros

Amennyiben a válasza többségében „A“: szőke

Ön számára a hajfestés során az bizonyul biztonságos választásnak, ha minél közelebb marad a természetes hajszínéhez. Épp ezért ha világos hajjal és hideg tónusú, porcelán bőrrel rendelkezik, megpróbálkozhat a hollywoodi dívák platinaszőkéjével és tűzpiros rúzsával. Amennyiben a lágyabb árnyalatokat kedveli, kísérletezhet a búza- vagy mézszőkével, esetleg a világos aranybarnával. Az unalmas és enyhén fakó hatás elkerülése érdekében célszerű játszani az árnyalatokkal, de ezekhez a lágy színekhez és hideg bőrtónushoz már ne használjon piros rúzst!

Amennyiben a válasza többségében „B“: barna

Ha Ön világos bőrrel, meleg altónusokkal, barnás vagy zöldes szemszínnel rendelkezik, ne válasszon intenzív vagy hideg hajszíneket! A barnák közül szóba jöhetnek a karamellás, capuccinós és tejcsokis árnyalatok, a sötét, szürkébe hajló színek pedig inkább kerülendők. Miért is ne próbálhatna ki egy kis mahagóni melírt, ami azonnali karaktert nyújt a frizurának és szexivé varázsolja azt? Amennyiben ez túl sok Önnek, válassza a természetes hajszínét maximálisan kiemelő gesztenyebarnát!

Mely színek kerülendők? Például a fekete, amely meleg bőrtónusokkal éles kontrasztot hoz létre, megkeményíti a vonalakat és gyengíti az arc élénkségét. Helyette próbálkozzon a meleg és lágy hajszínben kialakított többféle melírral, amely árnyalttá és élénkké varázsolja a frizurát és frissességet visz annak egészébe.

Amennyiben a válasza többségében „C“: fekete

Mediterrán külsővel, oliva bőrszínnel és sötét szemekkel rendelkezik? A szín, amely legjobban kiemeli az Ön karakterét az nem más, mint a meleg árnyalatú élénk-, csoki-, vagy kávébarna. Akár még a fekete is jó választás lehet, de csak fiataloknak. Az évek előrehaladtával az intenzív barnával mehet biztosra, amely friss külsőt és felélénkült arcot eredményez. Mivel ne kövessen el hibát? A haj kivilágosításával vagy azzal, hogy karamell, méz, illetve mahagóni árnyalatokkal próbálja „felmelegíteni“ a frizura szłnét, mivel ezek éles kontrasztot teremtenek. Azok, akik nem szeretnének megválni a világos árnyalatoktól, válasszák a capuccino vagy a mogyoró árnyalatait, esetleg a gesztenyebarnát világos csíkokkal: ezek a színek ugyanis életet és vitalitást visznek a haj külsejébe.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által