Gyors smink lépésről lépésre

Gyors smink lépésről lépésre

Gyerekek, munka, bevásárlás… Nincs sok ideje önmagára, azonban szeretne a nap folyamán szalonképes külsőt?


Persze nem parti sminket, csak egy kis egészséges színt és élénk tekintetet. Nos, mi sem egyszerűbb ennél, ráadásul ez az aprócska rituálé tökéletesen beilleszthető a napirendjébe: 5 perc és mindössze 5 kellék szükséges a ragyogó külső eléréséhez!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

1.lépés: Korrektor

Ne feledje: a korrektor a nők barátja. Olyan korrektort használjon, amely visszaveri a fénysugarakat, ezáltal ragyogóbbá varázsolja a bőrt. Legtöbbjük folyékony formában kapható és könnyen fölvihető a bőrre. Gyengéd, paskoló mozdulatokkal vigye fel a szem és az orr környékére, majd óvatosan masszírozza a bőrbe.

2.lépés: Szempillagöndörítő

A szempillagöndörítő azonnali nyílt tekintetet varázsol arcunkra, még akkor is, ha ezt követően nem sminkeljük ki a szemünket. A szempillagöndörítés művelete kevesebb, mint 30 másodpercet vesz igénybe és nagyon ajánlott.

3.lépés: Szempillaspirál

Az extra hatás érdekében vigyen föl egy réteg szempillafestéket a begöndörített szempilláira. A szempilla végeinél picit mozgassa le-föl a spirált, mert így gyönyörű és természetes hatás érhető el.

4.lépés: Arcpír

Az egészséges és természetes összhatás érdekében próbálkozzon rózsaszín, krém állagú pirosítóval, amely páratlanul friss és ragyogó hatást kölcsönöz az arcnak. Vigyen föl egy keveset az arccsontvonal tövébe, és föl-le irányuló mozdulatokkal oszlassa el a bőrfelületen: gyönyörű, ragyogó összhatást fog vele elérni.

5.lépés: Szájfény

Végül, de nem utolsósorban jöhet a szájfény, amely tökéletesen megkoronázza külsőnket. A finom rózsaszínes, illetve a természetes árnyalatok tökéletesen illenek a napközbeni viselethez.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

eliyah

eliyah

Jelentett

nagyon szép cikket. ajánlott minden nő

  • Jelentem
Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által