Frizura: hogyan készítsünk kínai lépcsős hajfonatot?

Frizura: hogyan készítsünk kínai lépcsős hajfonatot?

A kínai lépcsős lófarok mintáját elsősorban a díszes, kézzel készített „barátság-karkötőkről” ismerhetjük, amelyeket többnyire strandokon, vagy tengerpartokon árulnak. A szövésüknél vagy kötésüknél alkalmazott technika a hajon is megvalósítható! Talán ez az egyik legbonyolultabb fonási módszer, azonban az eredmény érdekében mindenképp érdemes elsajátítani.Mindenekelőtt szükségünk lesz

  • hidratáló samponra
  • egy pár hajgumira
  • egy hajkefére
  • egy fésűre.

Első lépés: Kezdjük azzal, hogy megmossuk a hajunkat hidratáló samponnal, amely szépen kiemeli a haj fényét. Szárítsuk meg teljesen, és fogjuk össze oldalt lófarokban.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Második lépés: Fogjunk egy kisebb tincset, és tekerjük körbe a copfon. Ha ez megvan, kezdjük elölről, és bújtassuk át a lyukon a tincset, ezzel egy kis csomót képezve.

Harmadik lépés: Vegyünk hozzá még egy kis hajat a tincshez, és ismételjük meg a műveletet. Toljuk föl a fonatot, hogy eltakarja a lyukakat, de akár így is hagyhatjuk, ha a lazább stílust kedveljük inkább.

Negyedik lépés: Folytassuk tovább a fonást, egészen addig, amíg végig nem érünk a copfon. Ügyeljünk arra, hogy az elálló tincseket zselével lelapítsuk, mert a kilógó szálak elronthatják az összképet. Rögzítsük a fonat végét egy másik hajgumival.

Így készül a lófarok felnőtteknek!

Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!
Hogy lehet mindez? Nem olyan rég még jól állt és tetszett, most meg olyan semmilyen…

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!