Hogyan készülj el 20 perc alatt az esti party-ra

Hogyan készülj el 20 perc alatt az esti party-ra

Ha nincs rengeteg időnk elkészülni az esti partira, és egy készenlétben álló sminkes csapatot sem rejtegetünk a szobában, íme, néhány ötlet, hogyan nézhetünk ki elkápráztatóan akkor is, amikor kevés idő alatt kell elkészülnünk.


Mindannyiunkkal előfordult már, hogy az esti buliba készülve az idő kicsúszik a kezünkből, a bébiszitter természetesen ilyenkor késik, a gyerekek még igénylik az együtt töltött időt, az esti partira a ruhát pedig még ki sem vasaltuk. Semmi gond, íme néhány tipp, hogyan legyen csodálatosan szép pár perc alatt…

Őrizze meg „hidegvérét”! Zuhanyozzon le a megszokottnál hidegebb vízben, ezáltal teste nem hevül fel és nem kezd el izzadni. Tusolás után pedig kenje be bőrét testápolóval, hogy visszanyerje annak ragyogását.

Változtasson külsején pillanatok alatt! A legnagyobb változást hajviseletével tudja elérni. Ha hosszú a haja és általában kiengedve szokta hordani, próbálja meg felfogni. A fejtetőn szorosan összefogott lófarok nagyon divatos, ráadásul könnyen kivitelezhető: fésüljük ki hajunkat, majd fogjuk össze a fejtetőn. A megfelelő eredmény érdekében, fontos, hogy a copf igazán szoros legyen, különben idővel lejjebb csúszik. Ha rendelkezésünkre áll hajsütővas, válasszuk szét a már összefogott copfot maximum 2-4 nagyobb tincsre, süssük be a tincsek végét, majd ujjakkal óvatosan igazítsuk meg, hogy természetes hatást keltsen. A végén a frizurát fixáljuk hajlakkal: az összefogott részt azért, hogy az esetleges szálló hajszálakat elkerüljük, a copfot pedig azért, hogy a hullámokat megőrizzük!

Visszafogottabb megoldás lehet egy álkonty-szerű frizura: első lépésként hajunkat összefogjuk, megcsavarjuk, és nagyfogú csattal rögzítjük a tövénél. A hajvégek így felfelé állnak, melyeket lefelé „visszahajtunk” és alul rögzítünk egy apró csattal. Utolsó lépésként a hajat megigazítjuk, hogy eltüntessük a nagyfogú csattotcsatot, és lakkal rögzítjük a frizurát.
 Mindkét frizura további előnye, hogy nem frissen mosott hajból könnyebb megcsinálni, ezáltal megspórolhatja a hajmosás, és a beszárítás idejét.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ruhája legyen egyszerű, mégis hatásos! Egy merészebb mintájú, egyrészes ruha, magas sarkú cipővel a legpompásabb öltözet egy bulira, ráadásul felkapni is csak pár másodpercig tart. Természetesen a klasszikus fekete mini is tuti választás, ha megfelelő kiegészítőkkel viseljük!

Ne próbáljon meg hollywoodi külsőt varázsolni magának! Sminkje legyen egyszerű. Az alapozót gyorsabban fel lehet vinni (és szebben is), ha kézzel alapozunk. Egy egyszerű szemceruzával és szempillafestékkel is elkápráztató szemet varázsolhat magának pillanatok alatt!
 
Így többé nem kell félnünk egy jó buli előtt, hogy nem fogunk jól kinézni!

Még egy tuti tipp:
Spórolja meg a vasalást! Zuhanyozáskor akassza fel ruháját a fürdőben – a gőznek köszönhetően a legtöbb gyűrődés kisimul.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által