Hogyan legyünk sikkesek?

Hogyan legyünk sikkesek?

Egy divat bennfentes most megosztja önökkel a francia nőkés az igazi csábítás titkát.


A sikket úgy lehet körülírni, mint „elegánsan és stílusosan divatos.” De ez a nehezen megfogható kifejezés többet jelent, mint a gardróbunk. Ez egy életmód. De vajon elsajátítható?

„Báj, kecsesség, egyensúly, értelem és még sok más”- szavak, mellyel Tish Jett divatújságíró leírja a sikk vonzerejét. „Adjunk eleganciát a keverékhez és az eredmény egy részegítő koktél az elbűvölő nőiességből.” Azt állítja, hogy bármely nő elérheti ezt, de divatosnak lenni művészet.

„A szép élet a stílusról, egyszerűségről, intelligenciáról és nagylelkűségről szól,” jegyzi meg Jett a Forever Chic: Frenchwomen's Secrets for Timeless Beauty, Style and Substance címűkönyvében(Örökké divatos: A francia nők titka az időtlen szépséghez, stílushoz és vagyonhoz).„Minden korosztály francia nőit csodálják a legendás tartásukért és megjelenésükért. Ezek a tulajdonságok már önmagukban egy természetes eleganciát adnak a legegyszerűbb ruháknak is.” A divatos nőt megtestesítő összes elem megvizsgálása után megosztja a titkot az időtlen előkelőség eléréséhez, a divattól kezdve, a hajon és sminken keresztül, egészen a teljes nőig bezárólag.

„Mikor a külső szilárdan a helyén van, a nő magabiztos lesz, és mi vonzóbb a magabiztosságnál?” kérdi Jett, aki írt már az International Herald Tribune és a Women’s Wear Daily újságoknak is. „A sugárzó magabiztosság nagy szerepet játszik a francia nők sikerében.” A Forever Chic-ben olyan lépéseket fed fel, melyek elengedhetetlenekaz önbizalom fejlesztéséhez: alakítson ki saját stílust, étkezzen egészségesen, ügyeljen a testére és éljen teljes, gazdag és jelentőségteljes életet – amiben örömét leli. Ez nem olyan egyszerű, mint egy új frizurát csináltatni. A következőkben felvázoljukJett átfogó tervét azzal kapcsolatban, hogyan lehetünk elegánsak.

Hozzunk létre egy jellemző stílust!
Az elegáns nő tudja, mi illik kifejezetten az ő személyiségéhez, alakjához és legjobb tulajdonságaihoz – magyarázza Jett. „A divatosság egyfajta elegye a magasnak és alacsonynak, újnak és réginek, egybekeverve, hogy tükrözze a nő személyiségét,” világosít fel bennünket. Minőség a mennyiségen túl, és semmi köze ahhoz, hogy mennyi és milyen márkájú ruha van a szekrényben. A sikkes gardrób összeállításához gondosan ki kell fejleszteni egy egyéni divatérzéket es olyan jó ruhákat kell összegyűjteni, melyeket évről évre hordva, egy kis törődéssel akár még a lánya is megörökölhet. A legtöbbjük legyen semleges színű, tanácsolja Jett. Használjunk olyan színeket kiegészítésképpen, amelyek illenek az alkalomhoz vagy a hangulatunkhoz. A divatos ruhatár alapdarabjai:

 • Jól szabott nadrágkosztüm
 • Jó szabású blézer
 • Fekete ruha
 • Kasmír pulóver
 • Hosszú szoknya
 • Ekrü szatén blúz
 • Farmer (de nem kőmosott) és póló
 • Galléros póló
 • Ballonkabát
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

"A kiegészítők többet elmondanak a személyiségünkről, mint a ruhák, amiket kiemelnek," mondja Jett. "Annyira szórakoztatóak." A legszemélyesebb kiegészítő az ékszer, szóval kezdjünk el gondolkozni, hogy mi tükrözi az ízlésünket. Coco Channel tette a bizsuk hordását divatossá, emellett szerette keverni is a "valódi" dolgokkal. Amit csak kedvelünk, egy a fontos, hogy nekünk tetsszen.
Ékszerek:

 • gyöngyök
 • karkötők
 • ezüst
 • arany
 • gyémánt brossok

Amikor cipőt választunk, győződjünk meg róla, hogy biztosan tudunk benne járni. Ha Ön szereti a magas sarkút(de nem tudja viselni egész nap), tartsa meg különleges eseményekre. Ha laposat hord, válasszon valami csinos stílust, mint a balerina vagy a mokaszin.
A táska és a cipő soha se passzoljanak. Vegyen szarvasbőr cipőt, bőr táskával.
Jett azt mondja, hogy az elegáns nő nagy választékot tart jó cipőkből és évekig hordja azokat. "A francia nő takarékos!", nyomatékosítja. Szóval keressünk egy cipészt, és évről évre tartsuk karban csizmáinkat.

Sálak: Jett szerint az sikkes nő sállal van igazán elemében. Körbe a nyak, a vállak vagy a haj körül, a sál magabiztosságot kölcsönöz a külsőnek. Kísérletezzen új csomókkal.

Jó ízű étkezésekésélvezetből sport
A divatos nők mindenben tartják magukat az örömelvhez. Élvezik az étkezest, helyesen táplálkoznak, vagy bekapnak valami táplálót, mint a joghurt és gyümölcs. Azokra az élvezetes édességekre, mint az ekler fánk és macaron, a francia nők ritka és nem mindennapos élvezetként tekintenek, csak kis adagokban (páran miniatűrnek mondanák) fogyasztják. „A hiúság erős étvágycsökkentő” magyarázza Jett. A fittség az egészség hasznára is válik. Feszesíti a bőrt, javítja a hangulatot, rugalmasan, hajlékonyan tartja a testet és segít a kívánt súly elérésében. „Önbizalom építő magunkkal foglalkozni,” mondja Jett. Étkezzen jóízűen, kapcsolódjon ki sportolással: sétálás, úszás, teniszezés vagy kerékpározás.

Törődés a stílussal – és összegzés
Amíg a trendi nők „fényesítik, kényeztetik és tökéletesítik a külsőiket, szintén kemény munkát fektetnek a belsőjük kiemelésébe és gondozásába,” mondja Jett. Az időtlen eleganciáért, ki kell fejlesztenünk a belső sikket is. Az igazi stílus az élénk társalgásra épül, és mindig kiegészül valami újjal. Ez egy teljes életről szól. Jett hisz abban, hogy az „általános műveltség” legalább olyan fontos szerepet játszik, mint egy jellegzetes táska vagy fekete ruha. Azt javasolja: maradjunk aktuálisak, legyünk tájékozottak és álljunk kapcsolatban a világgal, olvassunk, nézzünk meg új filmeket, látogassunk előadásokat és művészeti kiállításokat.

A sikk kulcsa a magabiztosság. Átváltoztat bennünket, nem számít, mit hordunk.
Légy kíváncsi! Légy magabiztos! Légy önmagad!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által