Hogyan sminkeljünk

Hogyan sminkeljünk?

Kövesse útmutatónkat, mely segítségével arcbőre egész napot át friss maradhat!


1. lépés - alapozás. Egy jó alapozó a legfontosabb, mivel makulátlan alapját képzi a sminknek. Segít a festékeket az arcon tartani és megóvja az elkenődéstől.

2. lépés - korrektor. Válasszunk olyan korrektort, amely könnyen és rétegesen felvihető. Keressük a zsíros bőrt mattító és a fényvédő faktoros termékeket, hogy további védelmet biztosítsunk arcbőrünknek. A szemek alatti sötét karikák eltűntetéséhez szintén használjunk korrektort, amelyet ujjbegyünkkel és bőrünk melegével egyenletesen el tudunk oszlatni a szemkörnyéken.

3. lépés - szemfestés. Szerezzünk be be egy hosszantartó, krémes szemhéjfestéket, vagy zselés szemhéjtust, hogy elkerüljük az elmosódást. Ezeket a termékeket csak szemhéjunkra vigyük fel! Kezdjük a szempillánk tövénél és húzzuk a vonalat felfelé. A türkiz, lila és arany szín árnyalatai bármely bőrtípushoz jól illenek. A szempillákat vízálló szempillafestékkel hangsúlyozzuk, hogy elkerüljük a mosómedve effektust.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

4. lépés – a járomcsont és az ajkak kiemelése. A pirospozsgás arcszín eléréséhez ujjaink segítségével, körkörös paskoló mozdulatokkal vigyünk fel krémes állagú pirosítót. Az ujjbegyeinken maradt pirosítóval finoman bevonhatjuk az ajkakat.

5. lépés - smink rögzítése. Használjunk egy nagyméretű, puha ecsetet, mattítsuk és rögzítsük sminkünket áttetsző púderrel. A fülekről sem feledkezzünk meg! Az áttetsző púdert bármely bőrtípuson lehet alkalmazni.

Tipp: Tartsunk magunknál egy korrektort egész nap, hogy bármikor korrigálhassuk a sminkünket!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Csillag2013

Csillag2013

Jelentett

Termékmintát szeretnék kérni. Köszönöm.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által